עוגת גבינה קרה זברה צ'יק צ' אק מהירה ללא אפיה וביצים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

לשים במיקסר עם בלון הקצפה

1 מיכל שמנת להקצפה 32% קרה 250 מ"יל

1 קופסה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

1 כפית תמצית וניל


להקציף כדקה שתיים עד שהקצפת מתייצבת

להפסיק את פעולת המיקסר ולהוסיף


1 גביע שמנת חמוצה 27%   200 גרם

1 גביע גבינה לבנה 250 גרם 

2-3 כפות אבקת סוכר

להקציף כדקה


אופן ההכנה

לרפד תבנית אינגליש קייק חד פעמית

 עם ניילון נצמד גם בשולי התבנית


לשפוך חצי מתערובת הגבינה לתבנית 

לקחת ריבת קונפיטורה או אוכמניות או דובדובנים

או תות אפשר פטל

לשים על קרם הגבינה כשתי כפות

עם מזלג לערבב מעט כמו שיש

לשים מעל את  כל קרם הגבינה וליישר 

להניח לתוך הקרם ביסקוויטים פתי בר שמתי פתי בר בטעם פטל

שמתי כמה יחידות בשורות כדי שיצא פסים כמו זברה

תראו כאן בתמונה




לאחר מכן לכסות מעל עם ניילון נצמד ולדחוס

מעל וללחוץ 

לכסות היטב עם ניילון נצמד ולהקפיא כשעתיים

לאחר שעתיים להפוך לצלחת הגשה

למרוח מעל עם 2 כפות ריבת קונפיטורה

או לפורר כמה עוגיות ולפזר מלמעלה

להגיש חצי קפוא


תגובות