פשטידת כרובית וגבינות מהירה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








החומרים

לשים בקערת ערבוב

1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות

1 כרובית קטנה מבושלת מסוננת ולקצוץ לחתיכות קטנות

אפשר גם כ-400 גרם כרובית קפואה מבושלת וקצוצה

1גביע גבינה לבנה 250 גרם אפשר במקום קוטג'

1 גביע שמנת חמוצה רצוי 27%  מיכל 200 גרם

70 גרם גבינה צהובה מגורדת. 

2 כפות שמן זית

4 ביצים

4 כפות חלב

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח


לערבב ולהוסיף-

4 כפות קמח לבן מנופה

לערבב

לשמן תבנית 40 x40 ס"מ לשמן אותה בכף שמן

זית

לפזר בתחתית התבנית ככף וחצי פירורי לחם

לשפוך את הפשטידה וליישר

לזלף מעל מעט שמן זית

ניתן לפזר מעל כ-30-40 גבינה צהובה מגורדת

לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות

לאפות כ-35-49 דקות לפי הצורך 

עד שהפשטידה יציבה וזהובה




תגובות