English recipe listed below
לירקות עם הבשר
לשים מחבת על הגז לחמם אותה
לשים
3 כפות שמן זית
לשים
4 בצלים בינוניים לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 ענף סלרי קצוץ קטן
לטגן כ-6 דקות עד שהירקות יותר רכים
מידי פעם לערבב
לאחר שירקות רכים להוסיף
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
לערבב כרבע דקה
להוסיף
1 קילו בשר טחון או הודו אדום או בקר
אפשר לשים רק חצי כמות בשר 500 גרם אבל להשאיר
את אותה כמות ירקות
לערבב את הבשר כדקה שתיים עד שהבשר
מלבין ומפורר
להוסיף
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
למלה את קופסת העגבניות עם מי ברז ולשפוך לרוטב
(אואם לא מודדים בקופסה אז להוסיף למנה כשתי כוסות מי ברז לערך).
לערבב
להביא לידי רתיחה לכסות עם מכסה
להנמיך את האש על אש בינונית קטנה
ולבשל כ-25 דקות עד שהירקות רכים יותר
אופן ההגשה
להכין פסטה מבושלת רצוי ספגטי שלושת רבעי חבילה
לבשל לפי
הוראות היצרן
להשאיר במחבת חצי מרוטב הבשר שהכנו את החצי השני של הרוטב לשמור במקרר לפעם אחרת
כשהפסטה מוכנה
לשים את הפסטה לתוך חצי מכמות הרוטב שהשארנו במחבת
הבשר שהוכן מקילו בשר לערבב על הגז עד שמתאחד
ולהגיש חם
את חצי כמות רוטב הבשר שנשארת
לשים במקרר ליום אחר כמובן שלבשל גם בנוסף עוד פסטה
to the vegetables with the meat
Put a pan on the gas and heat it
to put
3 tablespoons of olive oil
to put
4 medium onions into small cubes
2 carrots cut into small cubes
1 small chopped celery branch
Fry for about 6 minutes until the vegetables are softer
occasionally mix
After soft vegetables add
A little hot paprika
1 teaspoon sweet paprika
A little black pepper
Mix for about a quarter of a minute
add
1 kilo of ground meat or red turkey or beef
You can put only half the amount of meat 500 grams but leave it
the same amount of vegetables
Stir the meat for about a minute or two until the meat is tender
bleaching and crumbly
add
1 heaping tablespoon of tomato paste
1 box of thinly sliced tomatoes 400 grams
1 flat teaspoon salt
1 teaspoon of sugar
Fill the can of tomatoes with tap water and pour into the sauce
(If you don't measure in a box, then add about two cups of tap water to the dish).
to stir
Bring to a boil and cover with a lid
lower the heat to a small medium heat
and cook for about 25 minutes until the vegetables are softer
Method of submission
Prepare cooked pasta, preferably three-quarters of a package of spaghetti
cook according to
manufacturer's instructions
Leave half of the meat sauce we made in the pan and keep the other half of the sauce in the fridge for another time
When the pasta is ready
Put the pasta in half the amount of sauce we left in the pan
Mix the meat prepared from a pound of meat on the gas until it comes together
and serve hot
Half the amount of meat sauce that remains
Put in the fridge for another day of course to cook more pasta in addition
תגובות
הוסף רשומת תגובה