אורז עם עדשים אדומות וירקות טבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 




להכין

3 בצלים גדולים קצוצים לקוביות קטנות

2 גזרים קצוצים לקוביות קטנות


לחמם סיר בגז 

לשים 

2 כפות שמן זית

לטגן את הבצל כחמש דקות מידי פעם לערבב


להוסיף

את הגזר ולטגן כשלוש דקות מידי פעם לערבב

לאחר מכן להוסיף 

4 כוסות אורז בסמטי 550 גרם נקי ומסונן מדוד

 בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

1 כוס עדשים אדומות לא מבושלות מדוד בכוס פלסטיק

חד פעמית לשתייה קרה

1 קופסה של גרגירי חומוס מסונן 330 דקות

לערבב כשתי דקות


להוסיף 

כרבע כפית כורכום

2 כפיות מלח

7 כוסות מי ברז מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית 

לשתייה קרה

לערבב להביא לידי רתיחה

לאחר מכן לכסות עם מכסה ולבשל כ-17-20 דקות או לפי הצורך עד שהכל מוכן

תגובות