רולדת פילו עם גבינות ופלפלים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 














החומרים לכ- 3-4  רולדות תלוי בעובי באתם מכינים


או להכין מאפים אישיים כמו בורקס מלבן

או כמו בלינצ'ס כך זה חוסך לכם לחתוך וגם העלים עדינים

ומתפוררים בחיתוך למנות


למלית גבינות לפלפלים

לשים בקערת ערבוב


1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות

1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

2 גביעי גבינה לבנה 500 גרם אפשר במקום גבינה

לשים קוטג'

40 גרם גבינה בולגרית מפוררת

70 גרם גבינה צהובה מגורדת

מעט פלפל שחור

2 כפות שמן זית

3 כפות קמח לבן

לערבב הכל היטב ולטעום

ואם חסר מלח להוסיף מעט ולערבב


לשים על שולחן עבודה דף פילו להבריש במעט

שמן זית

להניח שוב עלה פילו ולהבריש מעל מעט שמן זית

להניח עוד עלה פילו ולהבריש בשמן זית

כך יש 3 שכבות של עלים

להניח בקצה

שליש מלית או רבע מלית

תלוי כמה מאפים אתם רוצים להכין בין -3 ל-4 מאפים

ניתןצלקפל שוליים בצדדים

ולגלגל לרולדה

להניח על תבנית מרופדת בניער אפיה

להבריש מלמעלה בשמן זית

לפזר מעל שומשום

לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות

לאפות כ-30-35 דקות לפי הצורך עד הזהבה.




תגובות