מגולגלות אצבעות קרם וניל משגעות Excellent vanilla cream fingers מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







 


החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד פעמית לשתייה קרה (כוס שתייה קרה שווה ל-3/4 כוס מדידה בינלאומית). 

לקרם וניל מבושל 


לשים בסיר בישול קטן

4 חלמונים ( צהוב)

1/2כוס סוכר לבן 100 גרם

1  כפית תמצית וניל

קורט מלח

2.5 כפות קמח

1 כף אינסטנט פודינג וניל לא חייבים

לערבב עם מטרפה עד שאין גושים


להוסיף

בהדרגה 2.5 כוסות חלב 500 גרם

ולערבב עם מטרפה עד שאין גושים


לשים בגז על אש בינונית

ולבשל תוך כדי ערבוב עד תחתית הסיר עד

שהקרם מתחיל להסמיך

לערבב כחצי דקה באש בינונית

וכאשר הקרם מבעבעת ויותר סמיכה

להוריד מהאש

להוסיף 1.5 כפות חמאה לערבב

לכסות עם ניילון נצמד להגיע עד קו הקרם

כדי שלא ייווצר קרום על הקרם

ולקרר בחוץ אפשר גם במקרר


אופן הכנת המאפים

לקחת חתיכת בצק עלים

אני רידדתי על קמח את הרצועה כדי לקבל

בצק יותר דק



בערך התקבל בצק 50x45 ס"מ

לחתוך למלבנים  7x7 ס" מ או לפי רצונכם

לשים בקצה המלבן 1 כפית מקרם הוניל הקר

לגלגל לאצבע

לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

לשים את הפתח של האצבע כלפי הנייר למטה


לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

לאפות כ-25 דקות עד הזהבה

לאחר שיצא מהתנור לבזוק אבקת סוכר

ולאכול טרי באותו יום. 


The ingredients are measured in grams or in disposable cups for a cold drink (a cup of cold drink is equal to 3/4 cup of international measurement).

For boiled vanilla cream



Put in a small cooking pot

4 egg yolks (yellow)

1/2 cup white sugar 100 grams

1 teaspoon vanilla extract

Pinch of salt

2.5 tablespoons of flour

1 tablespoon of instant vanilla pudding is optional

Mix with a whisk until there are no lumps



add

Gradually 2.5 cups of milk 500 grams

and mix with a whisk until there are no lumps



Put gas on medium heat

and cook while stirring to the bottom of the pot until

that the cream starts to thicken

Mix for half a minute on medium heat

And when the cream is bubbling and thicker

take off the heat


 Add 1.5 tablespoons of butter and mix

Cover with plastic wrap to reach up to the cream line

So that a crust does not form on the cream

And it is also possible to cool outside in the refrigerator



How to make the pastries

Take a piece of puff pastry

I rolled the strip on flour to get it

Thinner dough





Approximately 50x45 cm dough was obtained

Cut into 7x7 cm rectangles or as you wish

Put 1 teaspoon of the cold vanilla cream on the edge of the rectangle

to roll to the finger

Put in a pan lined with baking paper

Put the opening of the finger towards the paper down



Bake in an oven preheated to 170 degrees

Bake for about 25 minutes until golden

After it comes out of the oven sprinkle powdered sugar

and eat fresh that day.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות