החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד פעמית לשתייה קרה (כוס שתייה קרה שווה ל-3/4 כוס מדידה בינלאומית).
לקרם וניל מבושל
לשים בסיר בישול קטן
4 חלמונים ( צהוב)
1/2כוס סוכר לבן 100 גרם
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
2.5 כפות קמח
1 כף אינסטנט פודינג וניל לא חייבים
לערבב עם מטרפה עד שאין גושים
להוסיף
בהדרגה 2.5 כוסות חלב 500 גרם
ולערבב עם מטרפה עד שאין גושים
לשים בגז על אש בינונית
ולבשל תוך כדי ערבוב עד תחתית הסיר עד
שהקרם מתחיל להסמיך
לערבב כחצי דקה באש בינונית
וכאשר הקרם מבעבעת ויותר סמיכה
להוריד מהאש
להוסיף 1.5 כפות חמאה לערבב
לכסות עם ניילון נצמד להגיע עד קו הקרם
כדי שלא ייווצר קרום על הקרם
ולקרר בחוץ אפשר גם במקרר
אופן הכנת המאפים
לקחת חתיכת בצק עלים
אני רידדתי על קמח את הרצועה כדי לקבל
בצק יותר דק
בערך התקבל בצק 50x45 ס"מ
לחתוך למלבנים 7x7 ס" מ או לפי רצונכם
לשים בקצה המלבן 1 כפית מקרם הוניל הקר
לגלגל לאצבע
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
לשים את הפתח של האצבע כלפי הנייר למטה
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
לאפות כ-25 דקות עד הזהבה
לאחר שיצא מהתנור לבזוק אבקת סוכר
ולאכול טרי באותו יום.
The ingredients are measured in grams or in disposable cups for a cold drink (a cup of cold drink is equal to 3/4 cup of international measurement).
For boiled vanilla cream
Put in a small cooking pot
4 egg yolks (yellow)
1/2 cup white sugar 100 grams
1 teaspoon vanilla extract
Pinch of salt
2.5 tablespoons of flour
1 tablespoon of instant vanilla pudding is optional
Mix with a whisk until there are no lumps
add
Gradually 2.5 cups of milk 500 grams
and mix with a whisk until there are no lumps
Put gas on medium heat
and cook while stirring to the bottom of the pot until
that the cream starts to thicken
Mix for half a minute on medium heat
And when the cream is bubbling and thicker
take off the heat
Cover with plastic wrap to reach up to the cream line
So that a crust does not form on the cream
And it is also possible to cool outside in the refrigerator
How to make the pastries
Take a piece of puff pastry
I rolled the strip on flour to get it
Thinner dough
Approximately 50x45 cm dough was obtained
Cut into 7x7 cm rectangles or as you wish
Put 1 teaspoon of the cold vanilla cream on the edge of the rectangle
to roll to the finger
Put in a pan lined with baking paper
Put the opening of the finger towards the paper down
Bake in an oven preheated to 170 degrees
Bake for about 25 minutes until golden
After it comes out of the oven sprinkle powdered sugar
and eat fresh that day.
תגובות
הוסף רשומת תגובה