English recipe listed below
לבצק
מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
כ- 25 יחידות
לשים בקערה
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
3.3/4 כוסות קמח רגיל 370 גרם
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
להתחיל לערבב בידיים ליצירת פירורים קטנים
להוסיף
1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם
1 כף שמן זית
ולערבב עד שהבצק מתגבש וחלק ללא חתיכות חמאה
לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה במקרר
להכין מלית גבינה מספיק לכ-25 יחידות
1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
50 גרם גבינה צהובה מגורדת
30 גרם גבינה בולגרית מפוררת
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית
1.5 כפות קמח לבן רגיל
לערבב הכל היטב
להברשת ביצה
לשים בכוס
1 ביצה
1 כפית מי ברז ולקשקש היטב
אופן הכנת הבוריקיטס
לאחר שהבצק קר
להוציא לשולחן העבודה לחלק את הבצק לשלוש
ולרדד אותו על משטח מקומח לעובי של כשתי מ"מ
בעזרת כוס או קורצן בקוטר של כ-7 ס"מ
לקרוץ עיגולים למרוח בשולי הבצק מעט מהביצה
שישמש להדבקת השוליים
לשים במרכז על כל עיגול 1 כפית ממלית הגבינה
ולסגור ולקפל לכיסון להדק את הקצוות היטב שלא יפתח באפייה ניתן עם מזלג להדק וליצור פסים לאורך שולי הבצק
כך להכין את כל הבוריקיטס
לשים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה
להבריש את הבוריקיטס בביצה
לפזר מעל מעט שומשום
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
ולאפות עד שמזהיב בערך
30-25 דקות לפי הצורך
להגיש עם ירקות חתוכים ,חמוצים,ביצים קשות
סלטים.
בתאבון וחג שמח🤩🤩🤩🥰💖💝😊🥰
for the dough
Measure in grams or in a disposable plastic cup for a cold drink
About 25 units
put in a bowl
200 grams of butter cut into cubes
3.3/4 cups plain flour 370 grams
1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon of salt
A little black pepper
Start mixing with your hands to form small crumbs
add
1 cup sour cream 200 grams
1 tablespoon olive oil
and mix until the dough forms and is smooth without pieces of butter
Wrap in cling film and chill for half an hour in the refrigerator
diameter of about 7 cm
Make circles and spread a little of the egg on the edges of the dough
which will be used for gluing the margins
Put 1 teaspoon of the cheese filling in the center of each circle
and close and fold into a pocket, fasten the edges well so that they do not open during baking, you can use a fork to fasten and create stripes along the edges of the dough
This is how to prepare all burikitas
Put on a baking sheet lined with baking paper
Brush the burikitas with egg
sprinkle a little sesame on top
Bake in an oven preheated to 170 degrees
and bake until approximately golden
25-30 minutes as needed
Serve with cut vegetables, pickles, hard-boiled eggs
Salads.
תגובות
הוסף רשומת תגובה