בוריקיטס פריך גבינה משגעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 




English recipe listed below


לבצק

מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

כ- 25 יחידות

לשים בקערה 

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות 

3.3/4 כוסות קמח רגיל 370 גרם

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

מעט פלפל שחור

להתחיל לערבב בידיים ליצירת פירורים קטנים

להוסיף

1 גביע שמנת חמוצה 200 גרם

1 כף שמן זית

ולערבב עד שהבצק מתגבש וחלק ללא חתיכות חמאה


לעטוף בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה במקרר


להכין מלית גבינה מספיק לכ-25  יחידות

1 גביע גבינה לבנה 250 גרם

50 גרם גבינה צהובה מגורדת

30 גרם גבינה בולגרית מפוררת

רבע כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כף שמן זית

1.5 כפות קמח לבן רגיל


לערבב הכל היטב


להברשת ביצה

לשים בכוס

1 ביצה

1 כפית מי ברז ולקשקש היטב


אופן הכנת הבוריקיטס

לאחר שהבצק קר

להוציא לשולחן העבודה לחלק את הבצק לשלוש

ולרדד אותו על משטח מקומח לעובי של כשתי מ"מ

בעזרת כוס או קורצן בקוטר של כ-7 ס"מ

לקרוץ עיגולים למרוח בשולי הבצק מעט מהביצה

שישמש להדבקת השוליים

לשים במרכז על כל עיגול 1 כפית ממלית הגבינה

ולסגור ולקפל לכיסון להדק את הקצוות היטב שלא יפתח באפייה ניתן עם מזלג להדק וליצור פסים לאורך שולי הבצק

כך להכין את כל הבוריקיטס

לשים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה

להבריש את הבוריקיטס בביצה

לפזר מעל מעט שומשום

לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

ולאפות עד שמזהיב בערך

30-25 דקות לפי הצורך

להגיש עם ירקות חתוכים ,חמוצים,ביצים קשות

סלטים.

בתאבון וחג שמח🤩🤩🤩🥰💖💝😊🥰

for the dough

Measure in grams or in a disposable plastic cup for a cold drink

About 25 units

put in a bowl

200 grams of butter cut into cubes

3.3/4 cups plain flour 370 grams

1 teaspoon baking powder

1/2 teaspoon of salt

A little black pepper

Start mixing with your hands to form small crumbs

add

1 cup sour cream 200 grams

1 tablespoon olive oil

and mix until the dough forms and is smooth without pieces of butter



Wrap in cling film and chill for half an hour in the refrigerator
diameter of about 7 cm

Make circles and spread a little of the egg on the edges of the dough

which will be used for gluing the margins

Put 1 teaspoon of the cheese filling in the center of each circle

and close and fold into a pocket, fasten the edges well so that they do not open during baking, you can use a fork to fasten and create stripes along the edges of the dough

This is how to prepare all burikitas
Put on a baking sheet lined with baking paper

Brush the burikitas with egg

sprinkle a little sesame on top

Bake in an oven preheated to 170 degrees

and bake until approximately golden

25-30 minutes as needed

Serve with cut vegetables, pickles, hard-boiled eggs

Salads.
סמל 'אומת על ידי הקהילה'



תגובות