החומרים
מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לשים בקערה
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן 150 גרם
1 כוס קוקוס 60 גרם
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קרם או נוזל קוקוס 165 גרם
1 שקית אבקת אפיה 10 דקות
1/4 כפית מלח
1 כוס שמן קנולה 150 גרם
לערבב עם מטרפה
להוסיף
2 כוסות קמח לבן מנופה 220 גרם
לערבב לעיסה חלקה
מי שרוצה טעמים יותר חזקים של מלבי בעוגה
שיוסיף 2-3 טיפות מי ורדים
לרפד תבנית אינגליש גדולה, מרופדת בנייר אפייה
אם התבנית שלכם יותר קטנה אז תמלאו 3/4 גובה
ואת השאר תשימו בתבניות מאפ'ינס
לשפוך לתבנית את עיסת העוגה
לקחת סירופ מלבי ולפזר בערך 2 כפות על העוגה
ועם כף לערבב מעט
לאפות בתנור חם 160 מעלות לאפות
כ-30-40 דקות
להוציא מהתנור ומעט לקרר
לחורר עם שיפוד
להכין ציפוי
6 כפות של נוזל או חלב קוקוס
5 כפות סירופ מלבי או לפי הטעם
לערבב
לשפוך על העוגה
ולפזר קוקוס
לאחר שהעוגה יצאה מהתנור לחורר אותה עם שיפוד
או קיסם ולזלף מעל סירופ מלבי
תגובות
הוסף רשומת תגובה