Recipe listed in English below
החומרים
בצק עלים
נקניקיות
קטשופ
שיפודי עץ
להברשה ביצה
שומשום
אופן ההכנה
לשים במקפיא את הנקניקיות רצוי להפריד אותם
שלא ידבקו ולהקפיא אותם רק חצי הקפאה
לקחת בצק עלים מרודד
לחתוך מלבן בערך 30x40 ס"מ
למרוח על הבצק
כשתי כפות קטשופ
לשים בנקניקיה את השיפוד עד שהוא מגיע עד
אמצע הנקניקייה
לחתוך את הבצק לרצועות בעובי של כ-1 ס"מ
להתחיל לגלגל ולהדק את קצה הבצק
על השיפוד מתחת הנקניקייה
להמשיך לסובב את הבצק מסביב לנקנקייה ברווחים
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה
כשפתח הבצק כפלי מטה על התבנית
למרוח את הבצק שעל הנקנקייה בביצה טרופה עם 1 כף מי ברז
לפזר מעל מעט שומשום
לאפות בתנור שחומם מראש
ל-180 מעלות כ-25 דקות עד שהבצק זהוב
the materials
Puff Pastry
sausage
ketchup
Wooden skewers
to brush an egg
Sesame
Preparation
To put the sausages in the freezer, it is advisable to separate them
so that they don't stick and freeze them only half frozen
take rolled puff pastry
Cut a rectangle about 30x40 cm
spread on the dough
About two tablespoons of ketchup
Put the skewer in the hot dog until it reaches the end
the middle of the sausage
Cut the dough into strips about 1 cm thick
Start rolling and tightening the edge of the dough
on the skewer under the sausage
Continue to rotate the dough around the hot dog at intervals
Place in a pan lined with baking paper
When the dough opens, fold it down on the pan
Brush the dough on the sausage with beaten egg and 1 tablespoon of tap water
sprinkle a little sesame on top
Bake in a preheated oven
at 180 degrees for about 25 minutes until the dough is golden
תגובות
הוסף רשומת תגובה