שטרודל תפוחים מהיר מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








החומרים להכנת שטרודל אחד


למלית

1 תפוח חתוך לקוביות קטנות

1.5 כפות סוכר לבן

חופן צימוקים

1.5 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

חופן אגוזי מלך קצוצים

מעט מיץ לימון 🍋

מעט קינמון

לערבב הכל לטעום שמאוזן


לקחת רצועת בצק עלים בערך

40 x35 ס"מ

לסמן ל-3 חלקים לא לחתוך


עכשיו לחתוך לרצועות ברוחב 1 ס"מ" משתי צידי הבצק באמצע לשים את מלית התפוחים

לקלוע רצועות אחת על השנייה

להבריש בביצה טרופה מעורבבת עם כף 

אחת מי ברז

לפזר מעל שבבי שקדים או מעט סוכר וקינמון

לאפות בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות

כ-25 דקות

ניתן לאחר האפיה גם לפזר מעט אבקת סוכר

תגובות