תפוחים נוסטלגים על מקל מצופים בסוכריה אדומה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 





Recipe listed below

המתכון לכ-7 יחידות תפוחים


להכין את התפוחים תפוחים ירוקים  רחוצים ולנגב אותם שיהיו יבשים

לשים מקל בראש התפוח חזק שלא יפול בעת הציפוי


לשמן נייר אפייה עם מעט שמן 

אנו נניח את התפוחים הטבולים בסוכר ישר על נייר האפיה המשומן וכך הסוכר לא ידבק לנייר


המתכון מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה 170 מ"יל


לשים בסיר


3 כוסות סוכר לבן 450 גרם

3/4 כוס גלוקוזה 150 גרם  או סירופ תירס

1.1/3 כוס מי ברז 200 גרם

כמה טיפות תמצית מאכל למשל דובדובן או תות

או אחר


להפעיל את הגז על אש בינונית להרתיח עד הזהבה בהירה

כ-35 דקות או לפי הצורך  עד 155 מעלות

לאחר מכן להוסיף כמה טיפות צבע מאכל לערבב

להוציא מהגז להניח כדקה שתיים עד אשר הבועות הלבנות 

מתפוצצות והסוכר חלק

לאחר מכן לטבול את התפוח בתוך הסוכר ולצפות אותו

חייבים להניח לתפוח להוריד את  עודפי ציפוי הסוכר לסיר כדי שלא יהיה ציפוי עבה מידי וקשה

לאחר שציפינו והציפוי יפה ודק להניח ישר על נייר האפייה המשומן את התפוח כשהמקל נשאר למעלה

כך לצפות בזריזות את כל התפוחים

במקרה שהסוכר מתגבש וקשה 

ניתן לחמם על אש קטנה עד שהסוכר יותר נוזלי


לאחר שהסוכר על התפוחים התקשה לשים כל תפוח בשקית ניילון רצוי צלופן

התפוחים מחזיקים מחוץ למקרר כשלושה ימים

לא שמים אותם במקרר כי הסוכר יתפוש לחות


למי שאין מד סוכר יבשל את הסוכר עד הזהבה בהירה

להוסיף את צבע המאכל האדום ולערבב

לקחת כוס עם מים קרים ולטפטף כפית

מהסוכר המבושל לתוך המים הקרים

אם ישר הסוכר התקשה לסוכריה קשה

אז הסוכר מוכן

אם הסוכר לא התקשה אז להמשיך לבשל עוד דקה שתיים או לפי הצורך

ואותו דבר לבדוק עם כוס המים הקרים


רצוי לראות את הסרטון שם אני מראה 

למי שאין מד חום איך לבדוק שהסוכר מוכן


The recipe for about 7 apples Prepare the apples Washed green apples and wipe them to dry Put a stick in the top of the apple that is strong so that it does not fall out during the coating Grease baking paper with a little oil We will place the sugar-dipped apples straight on the greased baking paper so the sugar will not stick to the paper The recipe is measured in grams or disposable plastic cups for cold drinking 170 ml Put in a pot 3 cups 450 g white sugar 3/4 cup 150g glucose or corn syrup 1.1 / 3 cup tap water 200 g A few drops of edible extract for example cherry or strawberry or other Run the gas over medium heat and boil until lightly golden About 35 minutes or as needed up to 155 degrees Then add a few drops of food coloring to the mix Remove from the gas and leave for about two minutes until the bubbles are white Explode and the sugar is smooth Then dip the apple in the sugar and coat it The apple must be allowed to lower the excess sugar coating into the pot so that it does not become too thick and hard. Once we have expected and the coating is nice and thin lay the apple straight on the greased baking paper with the stick left on top So quickly watch all the apples In case the sugar crystallizes and hardens You can heat over a low heat until the sugar is more liquid After the sugar on the apples it was difficult to put each apple in a plastic bag preferably cellophane The apples keep out of the fridge for about three days Do not put them in the fridge because the sugar will absorb moisture Those who do not have a sugar meter will cook the sugar until lightly golden Add the red food coloring and mix Take a glass with cold water and drip a teaspoon From the boiled sugar into the cold water If straight the sugar hardened into a hard candy Then the sugar is ready If the sugar has not hardened then continue to cook for another two minutes or as needed And the same thing to check with a glass of cold water It is advisable to watch the video where I show For those who do not have a thermometer how to check that the sugar is ready

תגובות