תבשיל בורגול עם עוף וירקות בסיר אחד בריא וטעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ









1 בצל גדול קצוץ לקוביות

לחמם סיר על הגז להוסיף

2.5 כפות שמן זית

לשים את הבצל ולערבב

להוסיף

10 שוקיים או כרעיים

לערבב ולהוסיף

230 גרם פיטריות מקופסה מסוננות או טריות חתוכות

לטגן כ-7 -10 דקות בערך מידי פעם לערבב

ולהוסיף

1 קופסה חומוס מסוננת 300 גרם

2 עגבניות גדולות קצוצות לקוביות

לערבב כשתי דקות

להוסיף

1.5 כפיות מלח או לפי הטעם

מעט פלפל שחור

רבע כפית כורכום

רבע עד חצי כפית תבלין בהרט לפי מה שאתם אוהבים

לערבב ולהוסיף

3 כוסות בורגול נקי שטוף ומסונן 500 גרם מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

להוסיף

6 כוסות מים רותחים מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לערבב ולהביא לידי רתיחה

להנמיך את האש לאש קטנה

לכסות עם מכסה 

ולבשל כ- 30 דקות לפי הצורך

ניתן בהגשה לפזר מעל פיטרוזיליה קצוצה


תגובות