Recipe listed in English below
לביבות פירה תפוחי אדמה בקלי קלות פרווה,טבעוני
מדוד בכוס חד פעמית פלסטיק לשתייה קרה
החומרים
לשים בקערה כפית כורכום
4 כוסות אבקת פירה תפוחי אדמה 200 גרם
שניתן לקנות בסופר
מי שרוצה יכול להכין פירה מתפוחי אדמה
להרתיח 2 תפוחי אדמה גדולים עד שהם רכים
ולמעוך אותם עם מועך פירה
ולהוסיף את שאר המרכיבים
להוסיף
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
רבע כפית כורכום
2 כפות שמן זית
אם האבקה שלכם ללא מלח אז תוסיפו מלח לפי טעמכם
3 קוביות בצל מטוגן קפוא
או מטגנים בצל אחד קצוץ לקוביות
עד הזהבה
להוסיף מים רותחים עד שהעיסה הופכת
לעיסה כמו מרקם של ממרח חומוס
לערבב ולקרר את העיסה
להוסיף 1 כוס פיטרוזיליה קצוצה אפשר גם שמיר אבל לשים פחות
להוסיף
3 כפות קמח מצה או קמח לבן לא בפסח
ולערבב הכל לעיסה שניתן ליצור ממנה לביבות יציבות
לטבילה
לטבעונים אפשר להרטיב מעט את הידיים
ליצור לביבה ולגלגל רק בקמח המצה
לשים בקערה
1 ביצה
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
לקשקש הכל
בקערה שנייה
לשים ככוס קמח מצה או לא בפסח פירורי לחם ושלוש כפות שומשום
אופן ההכנה
ליצור בעזרת ידיים רטובות מעט כדורים בגודל פינג פונג
למעוך מעט
לטבול היטב בביצה
ולצפות בקמח המצה או בפירורי הלחם
לחמם שמן קנולה או חמניות במחבת בגובה של 2 מ"מ
לשים את הלביבות במחבת לא צפוף
לטגן כשתי דקות מכל צד להפוך בזהירות לצד השני עד שזהוב
ניתן לאפות בתנור לשים על תבנית נייר אפיה לשמן עם שמן זית להניח את הלביבות להבריש עם מברשת מלמעלה מעט שמן זית
לאפות בתנור חם 180 מעלות כעשרים וחמש דקות.
Measure in a disposable plastic cup for a cold drink
the materials
Put a teaspoon of turmeric in a bowl
4 cups of potato puree powder 200 grams
which can be bought in the supermarket
Those who want can make mashed potatoes
Boil 2 large potatoes until soft
and mash them with a mashed potato masher
and add the other ingredients
add
A little black pepper
A little hot paprika
A quarter teaspoon of turmeric
2 tablespoons of olive oil
If your powder is salt-free, then add salt according to your taste
3 frozen fried onion cubes
Or fry one diced onion
until golden
Add boiling water until the pulp becomes
Chewy like the texture of hummus spread
Mix and cool the pulp
Add 1 cup of chopped parsley, you can also add dill, but put less
add
3 tablespoons of matzah flour or white flour not on Passover
and mix everything into a paste that can be made into stable fritters
for baptism
Vegans can wet their hands a little
Make a pancake and roll only in matzah flour
put in a bowl
1 egg
A quarter of a teaspoon of salt
A little black pepper
chatter everything
in a second bowl
Put a cup of matzah flour or not on Passover, breadcrumbs and three spoons of sesame seeds
Preparation
With wet hands, make a few balls the size of ping pong
crush a little
Dip well in egg
and watch the matzah flour or the bread crumbs
Heat canola or sunflower oil in a pan at a height of 2 mm
Put the fritters in a non-crowded pan
Fry for about two minutes on each side and carefully turn to the other side until golden
You can bake it in the oven, put it on a baking sheet, oil it with olive oil, place the fritters, brush a little olive oil on top with a brush
Bake in a hot oven at 180 degrees for about twenty-five minutes.9
תגובות
הוסף רשומת תגובה