לשים בקערה
3 ביצים
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
כף טבעות זיתים
30 גרם גבינה צהובה מגורדת
אפשר להוסיף מעט שום למי שאוהב
לקשקש עם מזלג ולהוסיף:
3 מצות שהרטבנו במהירות מתחת הברז
לפורר אותם לתוך הביצים לחתיכות קטנות ולערבב היטב
לימם מחבת רצוי טפלון בקוטר 26 ס"מ
לשים 2 כפות שמן אפשר כף ממנו שמן זית
כשהשמן חם לשפוך את העיסה וליישר
לטגן כך כשלוש דקות עד שלמטה זהוב
להפוך עם כף רחבה לצד השני
לפזר מעל 100 גרם גבינה צהובה
עגבניות פרוסות
פלפלים
זיתים
אפשר אורגנו
לכסות עם מכסה ולבשל על אש קטנה
לעוד 2-3 דקות או לפי הצורך עד שהגבינה מומסת
למי שאין מכסה לשים מעל נייר אפיה ועליו נייר כסף
ולהדק מעל המחבת
להזהר שהנייר לא יבוא במגע עם הגז
וכך לבשל עד שהגבינה מומסת
להגיש עם ירקות סלטים חמוצים.
חג שמח
תגובות
הוסף רשומת תגובה