חזה הודו אדום עם פלפלים וחצילים בתנור

 







שמים בתבנית סגורה מעט גבוהה כמו פיירקס


2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קצת גסות 

2 פלפלים חתוכים לקוביות גסות

1 חציל חתוך לחצי לרצועות ולקוביות

1 קופסה פטריות מסוננות 230 גרם או טריות חתוכות


להוסיף

2 קופסאות עגבניות חתוכות דק 800 גרם

למלא 2 כוסות חד פעמיות פלסטיק במי ברז ולשים

1 כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפיות פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

רבע כפית כורכום

2 כפות שמן זית

אפשר שן שום כתושה

לערבב הכל

להשקיע את הירקות ברוטב


4 חצאי פרפרים של הודו אדום אפשר גם להכין מפרגיות

לחתוך כשלוש ארבע חריצים בכל נתח

לשים על החזה

מעט פלפל שחור

מעט פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

מעט מלח

1 כף שמן זית

לערבב את ההודו עם התבלינים

ולהניח אותם על הירקות


לכסות עם נייר אפייה ועליו נייר כסף

לאפות בתנור חם 190 מעלות

כ-40 דקות לאחר מכן להוציא את הניירות

ולאפות עוד כ- 20 שקות הד הזהבה

ניתן לפרוס




תגובות