שמים בתבנית סגורה מעט גבוהה כמו פיירקס
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קצת גסות
2 פלפלים חתוכים לקוביות גסות
1 חציל חתוך לחצי לרצועות ולקוביות
1 קופסה פטריות מסוננות 230 גרם או טריות חתוכות
להוסיף
2 קופסאות עגבניות חתוכות דק 800 גרם
למלא 2 כוסות חד פעמיות פלסטיק במי ברז ולשים
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
רבע כפית כורכום
2 כפות שמן זית
אפשר שן שום כתושה
לערבב הכל
להשקיע את הירקות ברוטב
4 חצאי פרפרים של הודו אדום אפשר גם להכין מפרגיות
לחתוך כשלוש ארבע חריצים בכל נתח
לשים על החזה
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט מלח
1 כף שמן זית
לערבב את ההודו עם התבלינים
ולהניח אותם על הירקות
לכסות עם נייר אפייה ועליו נייר כסף
לאפות בתנור חם 190 מעלות
כ-40 דקות לאחר מכן להוציא את הניירות
ולאפות עוד כ- 20 שקות הד הזהבה
ניתן לפרוס
תגובות
הוסף רשומת תגובה