לביבות קישואים ירקות צהובה כשרות לפסח באפיה או בטיגון Kosher for Passover zucchini fritters מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
טיגון
Recipe listed in English below
לשים בקערת ערבוב
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
1 גזר גדול מגורד על םומפייה גסה
3 קישואים מגורדים על פומפיה גסה
150-200 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אפשר שן שום מגורדת
5 ביצים
כ-6 כפות קמח מצה
לחמם במחבת רצוי טפלון שמן אגוזים או מה שכשר לכם
לשים כף גדושה מהעיסה ולשטח
לטגן 2 דקות מצד אחד
ולהפוך לצד השני לעוד טיגון של 2 דקות
אפייה
לרפד תבנית גדודל בנייר אפיה לשמן בכף שמן זית
להכין לביבות בגודל קלמנטינה בינונית לשטח מעט
לזלף על כל לביבה מעט שמן זית
ניתן גם לפזר מעט גבינה צהובה מגורדת
לאפות בתנור שחטמם מראש ל-190 מעלות
לאפות כ-25 דקות
put in a mixing bowl
2 onions cut into small cubes
1 large carrot grated on a coarse grater
3 grated zucchini on a coarse grater
150-200 grams of grated yellow cheese
1 teaspoon of salt
A little black pepper
A grated garlic clove is allowed
5 eggs
About 6 tablespoons of matzah flour
Heat in a frying pan, preferably Teflon, nut oil or whatever is kosher for you
Put a spoonful of the pulp and spread it on the surface
Fry for 2 minutes on one side
and turn to the other side for another 2 minutes of frying
baking
Line a large pan with baking paper and oil with a tablespoon of olive oil
Make fritters the size of a medium tangerine and flatten a little
Drizzle a little olive oil on each pancake
You can also sprinkle some grated yellow cheese
Bake in an oven preheated to 190 degrees
Bake for about 25 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה