עוגת מאפה מצות טעים עם שוקולד צ'יפס ואגוזים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 





לשים בקערה 3 ביצים

3 כפות סוכר לבן

1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם

חופן אגוזי מלך קצוצים כ-70 גרם

100 גרם שוקולד צ'יפס או לשבור טבחת שוקולד

לחתיכות אפשר מריר או חלב

חופן צימוקים

1 כפית וניל או שקית סוכר וניל

לערבב

5

 מצות להרטיב במהירות מתחת למי ברז

ולנער את עודפי המים

לפורר את המצות לפירורים קטנים לתוך העיסה

ולערבב

ניתן להוסיף מעט תבלין קינמון

לשים בתבנית 20-22 ס"מ

מרופדת בנייר אפיה

לשים  כשש שבע כפיות תלוליות של ממרח שוקולד 

לפזר מעל כ-30 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 35 דקות


לאחר האפיה לפזר מעל מעט אבקת סוכר

ולזלף פסים דקים של ממרח שוקולד



תגובות