לשים בקערה 3 ביצים
3 כפות סוכר לבן
1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם
חופן אגוזי מלך קצוצים כ-70 גרם
100 גרם שוקולד צ'יפס או לשבור טבחת שוקולד
לחתיכות אפשר מריר או חלב
חופן צימוקים
1 כפית וניל או שקית סוכר וניל
לערבב
5
מצות להרטיב במהירות מתחת למי ברז
ולנער את עודפי המים
לפורר את המצות לפירורים קטנים לתוך העיסה
ולערבב
ניתן להוסיף מעט תבלין קינמון
לשים בתבנית 20-22 ס"מ
מרופדת בנייר אפיה
לשים כשש שבע כפיות תלוליות של ממרח שוקולד
לפזר מעל כ-30 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ- 35 דקות
לאחר האפיה לפזר מעל מעט אבקת סוכר
ולזלף פסים דקים של ממרח שוקולד
תגובות
הוסף רשומת תגובה