3 ביצים קשות מבושלות ומקולפות וחצויות לחצי
לשים בקערה
לעיסת הבשר לשים בקערת ערבוב
500 גרם בשר טחון הודו אדום או בקר
1 בצל גדול או בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 גזר גדול מגורד על מגרדת גסה
1.5 כפיות פפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
כחצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
1 ביצה
מי שרוצה שן שום כתושה
לערבב הכל היטב
לקחת נייר אפייה לשמן אותו עם כף שמן
לשים לכל אורך הנייר חצי מעיסת הבשר ולמרוח
רוחב כ-10 ס"מ ואורך 45 ס"מ חוץ מהשוליים
להניח כ-6 חצאי ביצים קשות עם החיתוך למטה על הבשר
לכסות את הביצים עם עיסת הבשר
להדר הכל כמו נקניק רחב
לפזר מעל הרולדה מעט שמן זית
ולהתחיל לגלגל את הרולדה בעזרת נייר האפייה
לרולדה מהודקת
לגלגל את קצוות הניירות משני הצדדים כמו אריזת
סוכרייה
כך הרולדה מתהדקת ולא תתפורר בחיתוך
לשים על תבנית אפייה
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
כ-30-35 דקות
3 hard-boiled eggs, peeled and halved
Put a control
To knead the meat, put a mixing control
500 grams of ground red turkey or beef
1 large or medium onion, cut into small cubes
1 large carrot, grated on a coarse grater
1.5 teaspoons of sweet paprika
A little black pepper
A little hot paprika
About half a teaspoon of salt
2 tablespoons of olive oil
1 egg
If you want, a crushed garlic clove
Mix everything well
Take a baking paper and grease it with a tablespoon of oil
Place half of the meat mixture along the entire length of the paper and spread
About 10 cm wide and 45 cm long, excluding the edges
Place about 6 hard-boiled egg halves, cut side down, on the meat
Cover the eggs with the meat mixture
Roll everything together like a wide sausage
Sprinkle a little olive oil over the roll
And start rolling the roll using the baking paper
To a tight roll
Roll the edges of the paper on both sides
like a candy wrapper
so the roll tightens and won't crumble when cut
Place on a baking sheet
Bake in a preheated oven
to 180 degrees
about 30-35 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה