2 דגי דניס שלמים או מפולטים ונקיים
את הדגים השלמים חורצים שלוש פסים עם סכין
משני הצדדים
לפזר על הדג ובתוך הדג מעט מלח
ומעט פלפל שחור
כחצי כפית פפריקה מתוקה
כחצי כפית שטוחה תבלין תיבול לדג לשים גם בפנים הדג
אפשר במקום תבלין לגריל עוף
למרוח את הדג עם התבלינים גם שיכנסו לתוך החריצים
ובפנים הדג
לקחת צלחת עם קצת קמח לבן רגיל
לקמח את הדג משני הצדדים
לנער מעט מעודפי הקמח
לחמם במחבת שמן קנולה או חמניות
בגובה של כ-2 ס"מ בערך
להניח את הדגים בזהירות בשמן החם באש בינונית
ולטגן מצד אחד כשבע דקות
וכזהוב מצד אחד להפוך לצד השני לעוד כשבע דקות
להגיש עם ירקות פלחי לימון, חמוצים ועוד
תגובות
הוסף רשומת תגובה