החומרים מדודים בגרמים או בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה 170 גרם מידת הכוס החד פעמית
לשים בקערת עירבוב
1 כוס סוכר לבן 150 גרם
1/4 כפית מלח
2 כוסות פרג טחון טרי על המקום 160 גרם
4 ביצים
1/2 כוס קוקוס 30 גרם
1 כפית תמצית וניל
1 כוס שמן קנולה או חמניות 160 גרם
3 כפות דבש או מייפל או סילאן
1 כוס צימוקים 100 גרם
1.5 כוס אגוזים קצוצים 100 גרם
לערבב ולהוסיף
1.1/2 כפיות אבקת אפייה לערבב
ולהוסיף
1.3/4 כוסות קמח לבן 175 גרם לערבב
להוסיף לדילול העוגה
3/4 כוס מי ברז 100 גרם לערבב או מיץ תפוזים לערבב
עד שיש עיסה בדלילות של כמו טחינה גולמית
לשים בתבנית 40×30 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
לשפוך את העיסה וליישר
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ולאפות
כ- 40 דקות לבדוק עם קיסם שלא מתייבש
לקרר לחורר עם שיפוד ולהרטיב את העוגה עם הסירופ-
מתכון למטה
לאחר מכן כשהסירופ נספג בעוגה לצפות עם קרם
שוקולד- מתכון למטה
סירופ להרטבת העוגה
1/3 כוס סוכר לבן 60 גרם
1 כוס מי ברז 160 גרם
2 כפות סירופ מייפל או דבש או סילאן
1 כפית תמצית וניל
לערבב עד שהסוכר נמס ולהרטיב את היוגה שהתקררה
לציפוי שוקולדי
להמיס בבן מארי או במיקרוגל
200 גרם שוקולד מריר
להוסיף
2 כפות שמן קנולה או חמניות
לערבב היטב
ולצפות את העוגה המורטבת
לאחסן את העוגה במקרר עטופה היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה