מאפה חם קניש עם בשר ותפוחי אדמה מהמטבח האירופאי מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 




 






English recipe listed belw



החומרים למלית

לשים בקערה

1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי קילו בשר טחון הודו או בקר או פרגיות

כחצי כפית מלח או לפי טעמכם

מעט פלפל שחור

מעט פפריקה חריפה

1 כפית פפריקה מתוקה

1 קופסה מסוננת של פטריות חתוכות מסוננות 

230 גרם

1 תפוחי אדמה מקולף בינוני לא מבושל חתוך 

לקוביות קטנות

1 ביצה


לערבב את כל המלית היטב


לקחת בצק פילס ניתן להכין גם מבצק עלים

לחתוך לרצועות ברוחב של כ-10 ס"מ

ואורך של 30 ס"מ

לשים כף גדושה מאוד של מלית בשר בקצה

הבצק

לקפל שוליים צדדיים

ולגלגל לרולדה קצרה

ובעזרת היד קצת לשטח את המאפה

לשים בתבנית מרופדת בנייר אפיה

במרחק זה מזה

להבריש את המאפים בביצה טרופה

ולפזר מעט שומשום

לאפות בתנור שחומם מראש ל170מעלות

כ-25-30 דקות עד הזהבה


The ingredients for the stuffing

put in a bowl

1 large onion chopped into small cubes

Half a cup of chopped parsley

Half a kilo of ground turkey or beef or chicken

About half a teaspoon of salt or according to your taste

A little black pepper

A little hot paprika

1 teaspoon sweet paprika

1 filtered box of filtered cut mushrooms

230 grams

1 uncooked medium peeled potato cut into pieces

into small cubes

1 egg



Mix all the stuffing well



To take a filling dough, it can also be made from puff pastry

Cut into strips about 10 cm wide

and a length of 30 cm

put a very heaping spoonful of meat filling at the end

the dough

Fold side edges

and roll into a short roll

And with the help of your hand flatten the pastry a little

Put in a pan lined with baking paper

at a distance from each other

Brush the pastries with a beaten egg

and sprinkle a little sesame

Bake in an oven preheated to 170 degrees

About 25-30 minutes until golden
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




תגובות