עוגת בגסו עם ריבת חלב מהמטבח ההודי מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ








English recipe listed below


החומרים מדודים בגרמים 

או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה


לשים בקערה

3/4 כוס בסוכר לבן 100 גרם 

רבע כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

200 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות

3.5 כוסות קמח לבן רגיל 350 גרם

לערבב בידים על שיש פירורי בצק קטנים

ולהוסיף

1 ביצה

לערבב בידיים עד שמתקבל בצק


לרפד בנייר אפייה תבנית 40x30 ס"מ

לשטח את הבצק על כל התבנית ולחורר עם מזלג

לאפות בתנור שחומם מראש - ל-170

עד הזהבה בערך 25 דקות

ולקרר בחוץ

לאחר שהבצק התקרר 

למרוח את הבצק בצנצנת ריבת חלב כ-350 גרם

וליישר 

ולציפוי למרוח מעל שוקולד מריר מומס מתכון מתחת


לשוקולד מריר לציפוי

לשים בבאן מרי או להמיס במיקרו

200 גרם שוקולד מריר ולהמיס אותו

להוסיף כפות שמן קנולה או חמניות ולערבב היטב

לשפוך על הריבית חלב למרוח על הכל ליישר

להכניס לשעה למקרר עד שהשוקולד מתקשה

ולחתוך לריבועים או מלבנים

ניתן להקפיא לאחר החיתוך


The materials are measured in grams 

or in disposable plastic cups for cold drinks

put in a bowl


3/4 cup white sugar 100 grams 


A quarter of a teaspoon of salt


1 teaspoon vanilla extract


200 grams of butter or margarine

 cut into cubes


3.5 cups of plain white flour 350 grams


Mix with hands on marble 

Small dough crumbs

and add

1 egg

Mix with your hands until you get a dough


Line a 40x30 cm pan with baking paper

Spread the dough over the entire pan 

and pierce with a fork

Bake in a preheated oven - to 170

until golden, about 25 minutes


and cool outside


After the dough has cooled 


Spread the dough in the jar 

Milk jam about 350 grams

and straighten 


And for the coating, spread over chocolate 

Melted bitters recipe below


For dark chocolate for coating


Put in a bain mary or melt in the microwave


200 grams of dark chocolate and melt it


Add spoons of canola or sunflower oil and mix well


Pour on the interest milk spread on everything to straighten


Put in the fridge for an hour until the chocolate hardens


and cut into squares or rectangles


Can be frozen after cutting

תגובות