English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים
או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
3/4 כוס בסוכר לבן 100 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
200 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות
3.5 כוסות קמח לבן רגיל 350 גרם
לערבב בידים על שיש פירורי בצק קטנים
ולהוסיף
1 ביצה
לערבב בידיים עד שמתקבל בצק
לרפד בנייר אפייה תבנית 40x30 ס"מ
לשטח את הבצק על כל התבנית ולחורר עם מזלג
לאפות בתנור שחומם מראש - ל-170
עד הזהבה בערך 25 דקות
ולקרר בחוץ
לאחר שהבצק התקרר
למרוח את הבצק בצנצנת ריבת חלב כ-350 גרם
וליישר
ולציפוי למרוח מעל שוקולד מריר מומס מתכון מתחת
לשוקולד מריר לציפוי
לשים בבאן מרי או להמיס במיקרו
200 גרם שוקולד מריר ולהמיס אותו
להוסיף כפות שמן קנולה או חמניות ולערבב היטב
לשפוך על הריבית חלב למרוח על הכל ליישר
להכניס לשעה למקרר עד שהשוקולד מתקשה
ולחתוך לריבועים או מלבנים
ניתן להקפיא לאחר החיתוך
The materials are measured in grams
or in disposable plastic cups for cold drinks
put in a bowl
3/4 cup white sugar 100 grams
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
200 grams of butter or margarine
cut into cubes
3.5 cups of plain white flour 350 grams
Mix with hands on marble
Small dough crumbs
and add
1 egg
Mix with your hands until you get a dough
Line a 40x30 cm pan with baking paper
Spread the dough over the entire pan
and pierce with a fork
Bake in a preheated oven - to 170
until golden, about 25 minutes
and cool outside
After the dough has cooled
Spread the dough in the jar
Milk jam about 350 grams
and straighten
And for the coating, spread over chocolate
Melted bitters recipe below
For dark chocolate for coating
Put in a bain mary or melt in the microwave
200 grams of dark chocolate and melt it
Add spoons of canola or sunflower oil and mix well
Pour on the interest milk spread on everything to straighten
Put in the fridge for an hour until the chocolate hardens
and cut into squares or rectangles
Can be frozen after cutting
תגובות
הוסף רשומת תגובה