החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה
לשים בקערה
3/4 כוס בסוכר לבן 100 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
200 גרם חמאה או מרגרינה חתוכה לקוביות
3.5 כוסות קמח לבן רגיל 350 גרם
לערבב בידים על שיש פירורי בצק קטנים
ולהוסיף
1 ביצה
לערבב בידיים עד שמתקבל בצק
לרפד בנייר אפייה תבנית 40x30 ס"מ
לשטח את הבצק על כל התבנית ולחורר עם מזלג
לאפות בתנור שחומם מראש - ל-170
עד הזהבה בערך 25 דקות
ולקרר בחוץ
לאחר שהבצק התקרר
למרוח את הבצק בצנצנת ריבת חלב כ-350 גרם
וליישר
ולציפוי למרוח מעל שוקולד מריר מומס מתכון מתחת
לשוקולד מריר לציפוי
לשים בבאן מרי או להמיס במיקרו
200 גרם שוקולד מריר ולהמיס אותו
להוסיף כפות שמן קנולה או חמניות ולערבב היטב
לשפוך על הריבית חלב למרוח על הכל ליישר
להכניס לשעה למקרר עד שהשוקולד מתקשה
ולחתוך לריבועים או מלבנים
ניתן להקפיא לאחר החיתוך
תגובות
הוסף רשומת תגובה