תבשיל חם עם תפוחי אדמה עוף פטריות וגרגירי חומוס מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







לשים בסיר רחב על האש

2-3 כפות שמן זית

להוסיף

4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות קצרות

לטגן עד שהבצל יותר רך אפשר לטגן לצבע זהוב בהיר

להוסיף 

1 קופסה מסוננת של פטריות 230 גרם

1/2 כפית כורכום

לערבב ולהוסיף

כ-4 כרעיים אפשר גם כ-6-8 שוקיים

להזהיב את העוף משני הצדדים כ-10 דקות


לאחר מכן להוסיף

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות

1 קופסה גרגירי חומוס משוננים 300 גרם

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח

לשפוך על הכל 1/2 כוס מי ברז

לערבב בזהירות

לסגור עם מכסה להנמיך את האש לאש  קטנה

ולבשל כשעה שעה וחצי עד שהעוף רך






תגובות