לשים בסיר רחב על האש
2-3 כפות שמן זית
להוסיף
4 בצלים גדולים חתוכים לרצועות דקות קצרות
לטגן עד שהבצל יותר רך אפשר לטגן לצבע זהוב בהיר
להוסיף
1 קופסה מסוננת של פטריות 230 גרם
1/2 כפית כורכום
לערבב ולהוסיף
כ-4 כרעיים אפשר גם כ-6-8 שוקיים
להזהיב את העוף משני הצדדים כ-10 דקות
לאחר מכן להוסיף
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גסות
1 קופסה גרגירי חומוס משוננים 300 גרם
מעט פלפל שחור
1 כפית שטוחה מלח
לשפוך על הכל 1/2 כוס מי ברז
לערבב בזהירות
לסגור עם מכסה להנמיך את האש לאש קטנה
ולבשל כשעה שעה וחצי עד שהעוף רך
תגובות
הוסף רשומת תגובה