החומרים ל-12 ריבועי בצק 7×7 ס"מ לערך

למלית

1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"יל

1 כפית תמצית וניל

1 כף שטוחה אינסטנט פודינג וניל

2-3 כפות סוכר

לערבב


לפירות 

לשים בקערה

קופסה קטנה של אוכמניות טריות

או פירות יער קפואים מופשרים ככוס

או פרי אחר אפילו מקופסה

1 כף סוכר

להניח בצד ל-10 דקות

לפירות הקפואים לשים 1 כפית מיץ לימון


אופן ההכנה

לקחת בצק עלים מרודד קר

לחתוך לריבועים בערך 7×7 ס"מ

להניח כל ריבוע על תבנית מרופדת בנייר אפיה

על כל ריבוע בצק לשים באמצע הריבוע

1 כפית מלית שמנת חמוצה

לפזר מעל המלית מעט מהפרות

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180  מעלות

ולאפות כ-30 דקות או לפי הצוך עד שהמלית יציבה 

והבצק זהוב וקריספי גם למעלה וגם בתחתית הבצק

לאחר שהמאפים יוצאים מהתנור

לפזר מעט אבקת סוכר

ולאכול חמים וטעים


תגובות