תפוחי אדמה אפויים עם שמן זית ותבלינים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






4 תפוחי אדמה נקיים לא מבושלים ולא מקולפים

לחתוך לחצי ולאחר מכן לקוביות גסות


לשים בקערה ולהוסיף:

1/2 כפית כורכום

1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

מעט פלפל שחור

1 כפית שטוחה מלח או פחות

3-4 כפות שמן זית

3/4 כוס מי ברז

לערבב הכל היטב

לסדר בתבנית אפיה כשהצד המקולף על התבנית

רצוי לשטח את הכל בתבנית גדולה

ואת הרוטב  עם התבלינים לשפוך על תפוחי האדמה

לאפות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ולאפות בין 40-50 מעלות לפי הצורך


תגובות