למרינדה

לשים בקערה

2 כפות חמאת בוטנים

2.5 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

1/4 כפית מלח

מעט פלפל שחור

לערבב

להוסיף

3 כפות מי ברז לערבב היטב


לשים במרינדה חזה עוף חתוך דק בערך 6-10 יחידות

להשרות מינימום כחצי שעה

או להכין לילה מראש  במקרר


לשים בצלחת אחת לטבילה

1 ביצה

1 כף מי ברז

1 כף רוטב צ'ילי מתוק

1/2 כפית פפריקה מתוקה

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

לקשקש את הבלילה עם מזלג


להכין צלחת שניה ציפוי פירורים


שתי כוסות פירורי לחם מספיק לציפוי של-6 שניצלים גדולים

4 כפות שומשום

3 כפות בוטנים גרוסים אפויים אם אין אז אל תוסיפו


אופן ההכנה

לטבול את השניצלים בביצה משני הצדדים

ולאחר מכן בפירורי הלחם 

משני הצדדים להצמיד היטב את הפירורים לשניצל


לשים מחבת על האש

לשים שמן קנולה או חמניות כשני מלימטר גובה

לחמם

לשים את השניצלים

ולטגן כשתי דקות מכל צד

תלוי בעובי השניצל

להוציא לנייר סופג



תגובות