4 בצלים גדולים קצוצים לרצועות קצרות
1 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות וקצרות
להכין מחבת גדולה או סיר גדול
לחמם על האש
ולהוסיף:
2 כפות שמן זית
לטגן את הבצל עד הזהבה בהירה
לערבב מידי פעם
לאחר מכן להוסיף את הכרוב
ולערבב ולטגן כמה דקות עד שהכרוב
יותר רך
ולקרר בחוץ
לאחר שהתקרר להוסיף:
4 ביצים
מעט פלפל שחור
1/2 כפית מלח או לפי טעמכם
חצי כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
4 כפות פירורי לחם
לערבב הכל היטב
לשמן תבנית 45×30 ס"מ
לפזר בתחתית שתי כפות פירורי לחם
לשפוך את העיסה ליישר
לזרזף מעט שמן זית מלמעלה
ניתן לפזר מעט גרגירי קימל
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
לאפות כ-40 מעלות או לפי הצורך
עד שהכל יציב וזהוב
תגובות
הוסף רשומת תגובה