פשטידת כרוב ובצל מטוגן פרווה צמחוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ


 

 







4 בצלים גדולים קצוצים לרצועות קצרות

1 כרוב בינוני חתוך לרצועות דקות וקצרות


להכין מחבת גדולה או סיר גדול

לחמם על האש 

ולהוסיף:

2 כפות שמן זית

לטגן את הבצל עד הזהבה בהירה

לערבב מידי פעם

לאחר מכן להוסיף את הכרוב

ולערבב ולטגן כמה דקות עד שהכרוב

יותר רך

ולקרר בחוץ


לאחר שהתקרר להוסיף:

4 ביצים

מעט פלפל שחור

1/2 כפית מלח או לפי טעמכם

חצי כפית פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

4 כפות פירורי לחם

לערבב הכל היטב


לשמן תבנית 45×30 ס"מ

לפזר בתחתית שתי כפות פירורי לחם

לשפוך את העיסה ליישר

לזרזף מעט שמן זית מלמעלה

ניתן לפזר מעט גרגירי קימל


לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות

לאפות כ-40 מעלות או לפי הצורך

עד שהכל יציב וזהוב




תגובות