בלונד'יס שוקולדים נפלאים ומפנקים ללא מיקסר מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






י


הכל מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

ניתן לחמם ולהגיש מעטז חמים זה ממש טעים

לשים בקערת ערבוב

100 גרם חמאה מומסת נתן להשחים מעט את החמאה על האש לצבע קרמל בהיר

חצי כוס סוכר חום בהיר דמררה 80 גרם
רבע כוס סוכר חום כהה 20 גרם

1 כפית  שטוחה אבקת קפה נמס

רבע כפית מלח

1 כפית תמצית וניל
1 כף ברנדי או וויסקי או ליקר אחר
2 ביצים
1.5 כוסות קמח לבן  רגיל 150 גרם
לערבב הכל עם מטרפה עד שהכל חלק

להוסיף
1 כוס אגוזי מלך שבורים 60 גרם
1כוס שוקולד לבן שבור 100 גרם
6 יחידות עוגיות אוריאו שבורות
50 גרם שוקולד מריר שבור

לערבב עם מטרפה

לשים בתבנית 20×20
מרופדת בנייר אפייה משומן
לשטח את העוגה
לפזר מעל
מעט עוגיות אוריאו שבורות
מעט שוקולד מריר שבור לחתיכות

לאפות בתנור חם
160 מעלות
כ-20-25 דקות
לא לייבש את העוגה

לאחר האפיה כשהעוגה יצאה מהתנור
ניתן לפזר עליה מעט חתיכות שוקולד לבן
מעט חתיכות שוקולד מריר מעט אגוזי מלך
שבורים
והשוקולדים נמסים בגלל חום העוגה

ניתןצלהגיש חמים זה נהדר



תגובות