שניצל קריספיים בטעם שווארמה טעימים ומהירים מטבח בקלי קחות ליהי קרויץ

 





כ-6 חתיכות דקות של חזה עוף פרוס

1/2 כפית שטוחה תבלין שווארמה לא לשים יותר מידי תבלין

1/4 כפית מלח

מעט פלפל שחור

מעט פפריקה חריפה

מעט כורכום

1/2 כפית פפריקה מתוקה

לערבב הכל היטב


לקחת צלחת 1

לשים

1 ביצה

1 כף מי ברז

מעט פלפל שחור

רבע כפית מלח

מעט תבלין שווארמה

לקשקש עם מזלג


בצלחת 2

לשים

כ-1.5 כוסות פירורי לחם

4 כפיות שומשום או יותר

לערבב הכל


לחמם בינתיים מחבת עם 

3 מ"מ שמן קנולה


לטבול את השניצל היטב בביצה

ולאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם

להדק עם הידיים


לשים בשמן החם

לטגן מצד אחד כשתי דקות עד הזהבה

להפוך לצד השני לעוד כשתי דקות עד הזהבה

להוציא לנייר סופג



תגובות