4-5 בצלים גדולים קצוצים לקוביות קטנות
לשים בקערה
5 ביצים
מעט פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מעט פםריקה חריפה
1 כפית שטוחה מלח או לפי טעמכם
6 כפות שמן זית
1.5 כוסות קמח לבן 150 גרם מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 כפית אבקת אפייה
לערבב עם מטרפה לעיסה חלקה
להוסיף
1 קופסה פיטריות מקופסה מסוננים 230 גרם
ניתן להוסיף פטריות טריות מעט מוקפצות במחבת
להוסיף גם את הבצל
וחצי כוס מי ברז מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית
לערבב הכל ביחד
לרפד בנייר אפייה תבנית מלבנית של תנור
40×40 ס"מ
לשמן את הנייר עם כף שמן זית
לפזר על הנייר מעט פירורי לחם כ-3 כפות
לשפוך את העיסה וליישר ולהדק
לזלף מעל מעט שמן זית
ניתן לפזר מעל כ-כף זרעי קימל
לחמם תנור ל-170 מעלות
לאפות כ-40 ,דקות או לפי הצורך
עד שהפשטידה זהובה
תגובות
הוסף רשומת תגובה