צ'יפס בטטה קריספי טעים זול פרווה, צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים

בטטה גדולה או בינוניות תלוי כמה רוצים להכין

שמן לטיגון

מלח לפיזור

אופן ההכנה

לקלף את הבטטה

לקחת קולפן ובעזרתו לקלף פרוסות תפוחי אדמה דקים מאוד

לשים על נייר מגבת ולנגב

אפשר לחתוך בעזרת מנדולינה פרוסות דקות מאוד


לחמם שמן  קנולה או 🌻 שמן חמניות

בסיר קטן למלא כחצי מגובה הסיר

כאשר השמן חם אך לא רותח מאוד

לשים בזהירות את הבטטה לא לשים יותר מידי

לטגן עד שמזהיב וקריספי אולי כשתי דקות

לא לשרוף

להוציא לנייר מגבת

.לטגן כך את הכל

לפזר מעט של מלח


תגובות