תפוצ'יפס קריספי טעים ןמהיר מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 











החומרים

לקלף תפוחי אדמה

לפי הכמות שרוצים


לקחת מנדולינה

או קולפן

לחתוך לקלף בעזרתם את תפוחי האדמה לפרוסות דקות מאוד


לאחר מכן לשים בקערה עם מי ברז

לכמה שניות 

ולסנן

לשים על נייר מגבת ולייבש היטב


לשים סיר על האש

ולמלא שמן קנולה או חמניות

על חצי גובה הסיר

לחמם את השמן היטב לא רותח מידי

לשים בשמן בזהירות את פרוסות תפוחי האדמה

ולטגן עד שהם זהובים 

להוציא לצלחת עם נייר מגבת סופג

לאחר מכן

לפזר עליהם מעט מלח

להגיש ולהנות

לשמור בכלי סגור היטב

תגובות