החומרים
שמים בקערה
10 שוקי עוף
1.5 כפיות חרדל
4 כפות רוטב צ'לי מתוק
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית מלח
לערבב
ולשים על העוף
כ-4 כוסות
חלב סויה
או חלב שקדים
1 כף מיץ לימון
לערבב
לכסות עם ניילון
ןלשים כל הלילה במקרר
או להכין שעתיים לפני הטיגון
להכין צלחת לשים
2 ביצים
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור
1.5 כפות מי ברז
לערבב מעט עם מזלג
בצלחת אחרת שמים
3 כוסות קמח לבן 300 גרם
2 כפות שטוחות קמח תירס צהוב
מעט פלפל שחור
מעט פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מתוקה
ניתן גם לשים מעט אבקת שום
אופןההכנה
למלא חצי סיר קטן לטיגון
בשמן קנולה או חמניות
לחמם את השמן כאשר יש בועות שמן
ניתן לטגן
לקחת את העוף לשים בתערובת הקמח
לצפות היטב בקמח
עכשיו לטבול בביצה היטב
ושוב לטבול בקמח היטב
לטגן על אש בינונית כרבע שעה עד קריספיות
The materials
Put in a bowl 10 chicken shanks
1.5 teaspoons mustard
4 tablespoons sweet chili sauce
A little black pepper
A little spicy paprika
1 teaspoon sweet paprika
1/2 teaspoon salt to stir to
put About 4 cups of soy milk Or almond milk
1 tablespoon lemon juice to stir Cover with plastic wrap
Put all night in the fridge Or prepare two hours before frying Prepare
a plate to put
2 eggs
1/4 teaspoon salt
A little black pepper
1.5 tablespoons tap water
Mix a little with a fork
Put in another plate
2.5 cups white flour 300 grams
2 tablespoons yellow corn flour
A little black pepper Spicy paprika
1 teaspoon sweet paprika
You can also put a little garlic powder Preparation Fill half a small frying pan In canola oil or sunflower Heat the oil
when there are oil bubbles Can be fried
Take the chicken and put in the flour
mixture Carefully coat the flour
Now dip in the egg well
And again dip in flour
well Fry over medium heat for about 15 minutes until crispy
תגובות
הוסף רשומת תגובה