טבעות בצל קריספיים וטעימים כמה טעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






לקחת בצל גדול

לחתוך לפרוסות של כ-3-5 מ"מ

להפריד לטבעות

לבזוק עליהם מעט מלח

ומעט פלפל שחור

ולערבב עם הידיים בזהירות


לבלילה לציפוי

לקחתאחת  צלחת ולשים

2 ביצים

1.5 כפיות מי ברז

1/4 כפית מלח

מעט פלפל שחור

לקשקש מעט


לקחת קערה שנייה ולשים

3 כוסות קמח לבן 300 גרם מדוד בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה

2 כפות קמח תירס צהוב או קורנפלור

מעט פלפל שחור

מעט פפריקה חריפה 

1 כפית פפריקה מתוקה

אפשר לשים מעט אבקת שום

ואפשר לשים מעט מלח אם רוצים

לערבב את הקמחים


לקמח את טבעות הבצל בתערובת הקמח

לאחר מכן לצפות בביצה

ולאחר הביצה שוב לצפות היטב בקמח


לקחת סיר טיגון קטן

למלא חצי גובה בשמן חמניות או קנולה

כשהשמן חם 

לשים טבעות בצל הזהירות ולטגן כארבע 

דקות לא על אש רותחת מידי

ולהזהיב

להוציא לצלחת עם נייר מגבת

ולהנות



תגובות