סופגניות שטרודל תפוחים ואגוזים משגעות ומהירות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







המתכון מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

ניתן להכפיל כמויות

לשים בקערה



3-5 כפיות סוכר לפי טעמכם

1/8 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

1 גביע אשל או יוגורט 200 גרם

1 ביצה

1/2 כפית אבקת אפיה

1.5 כוסות קמח מנופה 175 גרם

לערבב לעיסה כמו עוגה בחושה או כמו ממרח חומוס

להוסיף

1 תפוח חתוך לקוביות קטנות לא צריך מקולף

70 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 3/4 כוס

כחצי כוס צימוקים 50 גרם

1/4 כפית קינמון

ניתן להוסיף מעט גרידת לימון

לערבב הכל

לחמם שמן  קנולה

בסיר קטן חצי גובה הסיר

כשהשמן חם אבל לא רותח 

לקחת מן העיסה או בכף גלידה 

או בעזרת שתי כפות עיסה בגודל של

כדור פינג פונג

לטגן מצד אחד עד הזהבה

ולהפוך לצד השני

טיגון בערך כ-4-5 דקות

להוציא לנייר סופג


עכשיו להכין ציפוי

בצלחת לערבב 

כחצי כוס סוכר 4 כפות

1/2 כפית קינמון

לערבב מעט

ולגלגל את הסופגניות בסוכר והקינמון

ולהגיש חם









תגובות