סוגניות אשל מעולות עם שוקולד צ'יפס מטבח בקלינקלות ליהי קרויץ

 







לשים בקערה

הכמות ל-10 יחידות סופגניות

3-5 כפיות סוכר לפי המתיקות שרוצים

1/8 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

1 גביע או אשל או יוגורט או שמנת חמוצה 200 גרם

1ביצה

1/2 כפית אבקת אפייה

1.5 כוס וחצי קמח לבן מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה 175 גרם

לערבב הכל

להוסיף חופן שוקולד צ'פס מריר או חלב בערך 50 גרם או יותר אם רוצים או לשבור טבלת שוקולד לחתיכות

לערבב

ניתן להכפיל כמויות החומרים


לחמם שמן בסיר קטן

כשהשמן חם

לקחת מהעיסה עם כף ובעזרת כף נוספת

לשים בשמן בזהירות

או בעזרת כף גלידה

לטגן כ-4 דקות 2 דקות בערך מכל צד

להוציא לצלחת עם נייר סופג

לפזר מעל מעט אבקת סוכר

ניתן גם לזרזף מעל מעט ממרח שוקולד או

שוקולד מומס

להגיש חם ולהנות





תגובות