English recipe listed below
החומרים
לחמם סיר גדול רצוי רחב
לשים 2 כפות שמן זית
לשים 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
ולטגן כ-6 דקות עד שהבצל מעט יותר רך
לערבב מידי פעם
לאחר מכן להוסיף כ-8 שוקי עוף
ניתן להוסיף במקום כרעיים
לטגן כמה דקות
עד שהעוף טיפה יותר זהוב לערבב מידי פעם
להוסיף
1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 כפיות שטוחות מלח
מעט פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
רבע כפית קינמון לא חייב
להוסיף מי ברז עד גובה העוף
להביא לידי רתיחה ולבשל כ-25 דקות עד שהעוף חצי מוכן
להוסיף 2 כוסות אורז בסמטי או פרסי
נקי ומסונן מדוד בכוס חד
פעמית לשתייה קרה
לכסות עם המכסה ולבשל כ-17 -20 דקות עד שהאורז מוכן
the materials
Heat a large pot, preferably wide
Put 2 tablespoons of olive oil
Put 1 large onion cut into small cubes
and fry for about 6 minutes until the onion is a little softer
stir occasionally
Then add about 8 chicken thighs
Can be added instead of kraiim
Fry for a few minutes
Stir occasionally until the chicken is a little more golden
add
1 box of thinly sliced tomatoes 400 grams
1 heaping tablespoon of tomato paste
2 flat teaspoons of salt
A little black pepper
2 teaspoons sweet paprika
A little hot paprika
A quarter teaspoon of cinnamon is optional
Add tap water up to the height of the chicken
Bring to a boil and cook for about 25 minutes until the chicken is half done
Add 2 cups of Basmati or Persian rice
Clean and filtered, measured in a sharp glass
once for a cold drink
Cover with the lid and cook for about 17-20 minutes until the rice is ready
תגובות
הוסף רשומת תגובה