החומרים
לחמם סיר גדול רצוי רחב
לשים 2 כפות שמן זית
לשים 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
ולטגן כ-6 דקות עד שהבצל מעט יותר רך
לערבב מידי פעם
לאחר מכן להוסיף כ-8 שוקי עוף
ניתן להוסיף במקום כרעיים
לטגן כמה דקות
עד שהעוף טיפה יותר זהוב לערבב מידי פעם
להוסיף
1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 כפיות שטוחות מלח
מעט פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
רבע כפית קינמון לא חייב
להוסיף מי ברז עד גובה העוף
להביא לידי רתיחה ולבשל כ-25 דקות עד שהעוף חצי מוכן
להוסיף 2 כוסות אורז בסמטי או פרסי
נקי ומסונן מדוד בכוס חד
פעמית לשתייה קרה
לכסות עם המכסה ולבשל כ-17 -20 דקות עד שהאורז מוכן
תגובות
הוסף רשומת תגובה