החומרים
הכל מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לשים בסיר קטן
מעט מעל חצי כוס חלב קוקוס 100 גרם( מדוד בכוס פלסטיק)
להביא לידי אתיחה
להוסיף
150 גרם שוקולד מריר פרווה
לערבב
להוסיף מעט תמצית וניל
אפשר גם כפית ויסקי או ליקר לא חייבים
לערבב לקרם חלק
לקחת מנג'טים לא גדולים
או תבניות סיליקון קטנות
לשים במנג'טים
1 כף מקרם השוקולד
על הקרם לשים כחצי כפית חמאת בוטנים
לכסות שוב בכף מקרם השוקולד
לפזר מלמעלה מעט בוטנים אפויים גרוסים גס
או אגוזים גרוסים או קוקוס
או שקדים
לשים בהקפאה עד ייצוב
להגיש קפוא או חצי קפוא
תגובות
הוסף רשומת תגובה