עוף שלם אפשר גם כרעיים ,או שוקיים
4 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות דקות
5 תפוחי אדמה לתוכים לחצי ולפרוסות של 1 ס"מ
כ-חצי שקית פול ירוק קפוא 400-500 גרם
לשים בתבנית חצי מכמות תפוחי האדמה הבצל
והפול
לשים את העוף ולפזר מסביבו את שאר הירקות
לרוטב לשים בקערה
מעט פפריקה חריפה
מעט פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית שטוחה מלח
3 כפות שמן זית
4 כוסות מי ברז מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
ולערבב
לשפוך הכל על העוף והירקות שבתבנית
לכסות עם נייר אפייה ועליו נכסה עם נייר כסף
לאפות בתנור חם 190 מעלות לאפות כשעה שעה ורבע
לכרעייםולשוקיים אפיה עד שעה
כעשרים דקות לפני תום האפיה להוציא את
הניירות ולהמשיך לאפות ולהשחים את העוף
עד סוף האפיה עד שהעוף רך
תגובות
הוסף רשומת תגובה