English recipe listed below
החומרים:
מדוד או בגרמים או בכוסות חד פעמית פלסטיק לשתייה קרה
לשים בקערה
3/4 כוס סוכר חום דמררה 100 גרם
1.1/3 כוסות קוואקר שיבולת שועל 100 גרם
1/4 כפית מלח
1.5 כפות סילאן דבש תמרים או דבש דבורים
1.5 כפות שמן קנולה
בין - 6-5 כפות טחינה גולמית לפי הצורך
1 כפית אבקת אפיה
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים 70 גרם
3/4 כוס צימוקים 70 גרם
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 כפות קמח מלא
לערבב
ולהוסיף
לפי הצורך עד שמתקבל בצק כמו עיסת כדורי שוקולד
או חלב שקדים, או חלב בסויה, או חלב אורז
אם אין אז מי ברז- אני הוספתי כ-4 כפות
לרפד תבנית בנייר אפיה
להכין קערה עם קצת מי ברז לטבול את הידיים
לקחת מן העיסה בערך כמות של כף
ליצור כדור להניח על תבנית האפיה ולשטח מעט
לאפות בתנור שחומם ל-170 מעלות
לאפות עד הזהבה בערך 20 - 30 דקות
The materials:
Measure either in grams or in disposable plastic cups for cold drinks
put in a bowl
3/4 cup demerara brown sugar 100 grams
1.1/3 cups oat quacker 100 grams
1/4 teaspoon of salt
1.5 tablespoons of silan, date honey or bee honey
1.5 tablespoons of canola oil
Between 5-6 tablespoons of raw tahini as needed
1 teaspoon baking powder
3/4 cup chopped walnuts 70 grams
3/4 cup raisins 70 grams
100 grams of chopped dark chocolate
4 tablespoons of wholemeal flour
to stir
and add
As needed until a dough like chocolate ball pulp is obtained
Or almond milk, or soy milk, or rice milk
If there is no tap water - I added about 4 tablespoons
Line a mold with baking paper
Prepare a bowl with some tap water and dip your hands in it
Take about a tablespoon of the pulp
Form a ball and place on the baking sheet and flatten a little
Bake in an oven heated to 170 degrees
Bake until golden, about 20 - 30 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה