דג סלמון אפוי בתנור עסיסי וטעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

פילה דג סלמון נקי מעצמות אפשר טרי או קפוא מופשר

או פילה דג במנות


לפזר מעל מעט פלפל שחור

מעט מלח

מעט פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה


לקחת קערה קטנה ולשים


3 כפות מיונז

3 כפות חרדל גרגירים  אם אין אז חלק

3 כפיות דבש

מעט פלפל שחור

1/4 כפית מלח

3 גבעולים של בצל ירוק חתוך קטן

 או 5 יחידות גבעולי עירית חתוכים קטן

לערבב הכל היטב

לטעום שהכל מאוזן

למרוח הכל על הדג

לפזר מעט אירית או בצל קצוץ

אפשר לקשט גם עם פרוסות לימון חתוכות דק


לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות

לאפות בין -17-20 דקות לנתח שלם

לפרוסות פילה עבות לאפות 10-12 דקות





תגובות