English recipe listed below
החומרים בצק עלים מוכן מרודד
למלית 300 גרם בוטנים טחונים גס לא אפויים
אפשר גם אגוזים
3 כפות סוכר
1 כף סילאן
1 כפית קינמון
לערבב הכל לעיסה מפוררת ומעט דביקה
אופן ההכנה
לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב של כ-7 ס"מ
לשים בקצה לכל האורך ממלית הבוטנים
להדק את המלית לכל האורך
ולגלגל לרולדה ולהשאיר את הפתח למטה
להעביר על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
לחתוך לעוגיות בעובי כ-2 ס"מ
למרוח מלמעלה (במקום ביצה)
1 כף שטוחה סילאן
1 כף שמן קנולה
אפשר כפית מי ברז
לערבב ולמרוח על הרולדות
לפזר מעליהם מעט סוכר
לאפות לפי הצורך בחום של 170 מעלות כ-35 דקות עד
שהמאפה זהוב וקריספי
לאחר שהמאפה יוצא מהתנור והוא חם ישר עם מברשת
מברישים עם הסירופ שהתקרר
סירופ להברשת העוגיות
1 כוס מי ברז 150 גרם מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
1 כוס סוכר 150 גרם מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה
מעט תמצית וניל
להביא לידי רתיחה כשרותח להנמיך ולהרתיח
כשתי דקות עד שהוא מעט יותר סמיך
ולקרר בחוץ
וכשהעוגיות יוצאות מהתנור ישר להבריש אותם בסירופ
The ingredients are prepared puff pastry and rolled out
For the filling 300 grams of coarsely ground unbaked peanuts
You can also use nuts
3 tablespoons of sugar
1 tablespoon of silane
1 teaspoon of cinnamon
Mix everything into a crumbly and slightly sticky paste
Preparation
Cut the dough into strips about 7 cm wide
Put the peanut filling at the end along the entire length
Fasten the stuffing along the entire length
and roll into a roll and leave the opening down
Transfer to a baking sheet lined with baking paper
Cut into cookies about 2 cm thick
Spread on top (instead of an egg)
1 flat spoon silane
1 tablespoon canola oil
Allow a teaspoon of tap water
Mix and spread on the roulades
sprinkle a little sugar over them
Bake as needed at 170 degrees for about 35 minutes until
That the pastry is golden and crispy
After the pastry comes out of the oven and it is hot straight with a brush
Brush with the cooled syrup
Syrup for brushing the cookies
1 cup of tap water 150 grams measured in a disposable plastic cup
1 cup of sugar 150 grams measured in a disposable glass for a cold drink
A little vanilla extract
bring to a boil when boiling reduce and boil
About two minutes until it is slightly thicker
and cool outside
And when the cookies come out of the oven, brush them with syrup
תגובות
הוסף רשומת תגובה