עוגיות בקלאווה משגעות טעימות עם בוטנים או אגוזים פרווה,צמחוני וטבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 








English recipe listed below







החומרים בצק עלים מוכן מרודד


למלית 300 גרם בוטנים טחונים גס לא אפויים
אפשר גם אגוזים
3 כפות סוכר
1 כף סילאן
1 כפית קינמון

לערבב הכל לעיסה מפוררת ומעט דביקה


אופן ההכנה

לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב של כ-7 ס"מ

לשים בקצה לכל האורך ממלית הבוטנים
להדק את המלית לכל האורך
ולגלגל לרולדה ולהשאיר את הפתח למטה
להעביר על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

לחתוך לעוגיות בעובי כ-2 ס"מ


למרוח מלמעלה (במקום ביצה)

1 כף שטוחה סילאן
1 כף שמן קנולה
אפשר כפית מי ברז

לערבב ולמרוח על הרולדות
לפזר מעליהם מעט סוכר

לאפות  לפי הצורך בחום של 170 מעלות כ-35 דקות עד
שהמאפה זהוב וקריספי

לאחר שהמאפה יוצא מהתנור והוא חם ישר עם מברשת 
מברישים עם הסירופ שהתקרר

סירופ להברשת העוגיות

1 כוס מי ברז 150 גרם מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית
1 כוס סוכר 150 גרם מדוד בכוס חד פעמית לשתייה קרה
מעט תמצית וניל

להביא לידי רתיחה כשרותח להנמיך ולהרתיח 
כשתי דקות עד שהוא מעט יותר סמיך
ולקרר בחוץ

וכשהעוגיות יוצאות מהתנור ישר להבריש אותם בסירופ

The ingredients are prepared puff pastry and rolled out



 For the filling 300 grams of coarsely ground unbaked peanuts

 You can also use nuts

 3 tablespoons of sugar

 1 tablespoon of silane

 1 teaspoon of cinnamon


 Mix everything into a crumbly and slightly sticky paste



 Preparation


 Cut the dough into strips about 7 cm wide


 Put the peanut filling at the end along the entire length

 Fasten the stuffing along the entire length

 and roll into a roll and leave the opening down

 Transfer to a baking sheet lined with baking paper


 Cut into cookies about 2 cm thick



 Spread on top (instead of an egg)


 1 flat spoon silane

 1 tablespoon canola oil

 Allow a teaspoon of tap water


 Mix and spread on the roulades

 sprinkle a little sugar over them


 Bake as needed at 170 degrees for about 35 minutes until

 That the pastry is golden and crispy


 After the pastry comes out of the oven and it is hot straight with a brush

 Brush with the cooled syrup


 Syrup for brushing the cookies


 1 cup of tap water 150 grams measured in a disposable plastic cup

 1 cup of sugar 150 grams measured in a disposable glass for a cold drink

 A little vanilla extract


 bring to a boil when boiling reduce and boil

 About two minutes until it is slightly thicker

 and cool outside


 And when the cookies come out of the oven, brush them with syrup



תגובות