דג מוסר או אחר מרוקאי פיקנטי מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







החומרים כחמש שש פרוסות דג מוסר או דג אחר


לשים במחבת

2-3 כפות שמן  זית

לשים

לחתוך בצל גדול לקוביות

1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות

לטגן כשש דקות עד שהכל יותר רך מידי פעם לערבב

להוסיף

2.5 כפיות פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

מעט פלפל שחור

1/4 כפית כורכום

1 כף שטוחה עריסה

2 שיני שום כתושות

1/4 כפית כמון

1 קופסה שימורי גרגירי חומוס מבושלים לסנן=300 גרם

לערבב כרבע דקה

1/2 כפית מלח או לפי טעמכם

1 כפית סוכר לבן

לאחר מכן להוסיף

1 קופסה עגבניות חתוכות דק 400 גרם

לערבב

למלא את הקופסה הריקה במי ברז ולהוסיף זה בערך 2 כוסות פלסטיק חד פעמיות

להוסיף 2'3 פלפלים יבשים מתוקים לא חייב

להרתיח כחמש דקות לטעום שהכל טעים ומאוזר


להניח את הדגים ברוטב לכסות מעט ברוטב

לכסות עם מכסה ולבשל על קטנה כ-15-20 דקות

תלוי בעובי הדג

לאחר מכן כשהדג מוכן 

לפזר פטרוזיליה או כוסברה קצוצה



תגובות