English recipe listed belw
החומרים
לכ-40 דובשניות
מדוד בגרמים או בכוס חד פעמית לשתייה קרה
חצי כוס +1 כף דבש 130 גרם
3/4 כוס סוכר חום כהה לא לדחוס 100 גרם
חצי כוס +כף אחת שמן קנולה 80 גרם
1 כף סילאן
1 כפית אבקת קפה נמס
1/4 כפית מלח
1 כפית קינמון
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
לערבב הכל
להוסיף
3 כוסות +כף אחת קמח לבן 320 גרם
לערבב
נין להוסיף 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
50 גרם צימוקים
לערבב הבצק מעט רך ומעט דביק
אופן ההכנה
לרפד תבנית גבוהה עם נייר אפייה
להכין קערה קטנה עם מעט מי ברז להרטבת הידיים
כדי שהעוגיות לא ידבקו לנו בעת הגלגול
להרטיב
את הידיים במים מעט לקחת מהעיסת העוגיות חתיכה בגודל של משמש קטן לגלגל לכדור
אופציה אחת לגלגל את הכדור במעט אבקת סוכר
ולהניח בתבנית
אופציה שנייה לא לגלגל באבקת סוכר אלה לאחר האפייה מכינים ציפוי מהיר עם אבקת סוכר
לאחר שסימנו להכין את העוגיות שמים במרחקים זו מזו שלא ידבקו אחת לשנייה
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10 דקות
לקרר ולשחרר מהתבנית
אופצייה שניה לציפוי הדובשניות
לשים בקערה קטנה
כחצי כוס אבקת סוכר
להוסיף כף אחת מים או לפי הצורך לערבב
עד שמתקבלת עיסה כמו מרקם של דבש
למרוח עם מברשת שכבה דקה על העוגיות.
the materials
For about 40 cranberries
Measure in grams or in a disposable cold drink cup
Half a cup + 1 tablespoon of honey 130 grams
3/4 cup dark brown sugar not compressed 100 grams
Half a cup + one tablespoon canola oil 80 grams
1 tablespoon of silane
1 teaspoon instant coffee powder
1/4 teaspoon of salt
1 teaspoon of cinnamon
1 egg
1 teaspoon vanilla extract
1 teaspoon baking powder
1/2 teaspoon baking soda powder
mix everything
add
3 cups + 1 tablespoon white flour 320 grams
to stir
Nin add 50 grams of coarsely chopped walnuts
50 grams of raisins
Mix the dough slightly soft and slightly sticky
Preparation
Line a high pan with baking paper
Prepare a small bowl with a little tap water to wet your hands
So that the cookies don't stick to us when rolling
wet
With your hands in a little water, take a piece of the cookie dough the size of a small apricot and roll it into a ball
One option is to roll the ball in a little powdered sugar
and place in the mold
A second option is not to roll in powdered sugar. After baking, prepare a quick coating with powdered sugar
After you have marked that the cookies are ready, place them at a distance from each other so that they do not stick to each other
Bake in an oven preheated to 170 degrees for about 10 minutes
Cool and release from the mold
A second option for coating the honeydews
put in a small bowl
About half a cup of powdered sugar
Add one tablespoon of water or mix as needed
until a pulp like the texture of honey is obtained
Apply with a brush a thin layer on the cookies.
תגובות
הוסף רשומת תגובה