דובשניות משגעות ערבוב בקערה אחת מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ Excellent quick honey cookies

 





 





English recipe listed belw



החומרים 

לכ-40 דובשניות

מדוד בגרמים או בכוס חד פעמית לשתייה קרה


חצי כוס +1 כף דבש  130 גרם

3/4 כוס סוכר חום כהה לא לדחוס 100 גרם

חצי כוס +כף אחת שמן קנולה 80 גרם

1 כף סילאן

1 כפית אבקת קפה נמס

1/4 כפית מלח

1 כפית קינמון

1 ביצה

1 כפית תמצית וניל

1 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

לערבב הכל 

להוסיף

3 כוסות +כף אחת קמח לבן  320 גרם

לערבב

נין להוסיף 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס

50 גרם צימוקים

לערבב הבצק מעט רך ומעט דביק


אופן ההכנה


לרפד תבנית גבוהה עם נייר אפייה

להכין קערה קטנה עם מעט מי ברז להרטבת הידיים 

כדי שהעוגיות לא ידבקו לנו בעת הגלגול

להרטיב 

את הידיים במים מעט לקחת מהעיסת העוגיות חתיכה בגודל של משמש קטן לגלגל לכדור


אופציה אחת לגלגל את הכדור במעט אבקת סוכר 

ולהניח בתבנית

אופציה שנייה לא לגלגל באבקת סוכר אלה לאחר האפייה מכינים ציפוי מהיר עם אבקת סוכר


לאחר שסימנו להכין את העוגיות שמים במרחקים זו מזו שלא ידבקו אחת לשנייה


אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-10 דקות

לקרר ולשחרר מהתבנית


אופצייה שניה לציפוי הדובשניות

לשים בקערה קטנה

כחצי כוס אבקת סוכר

להוסיף כף אחת מים או לפי הצורך לערבב

עד שמתקבלת עיסה כמו מרקם של דבש

למרוח עם מברשת שכבה דקה על העוגיות.


the materials


 For about 40 cranberries


 Measure in grams or in a disposable cold drink cup



 Half a cup + 1 tablespoon of honey 130 grams


 3/4 cup dark brown sugar not compressed 100 grams


 Half a cup + one tablespoon canola oil 80 grams


 1 tablespoon of silane


 1 teaspoon instant coffee powder


 1/4 teaspoon of salt


 1 teaspoon of cinnamon


 1 egg


 1 teaspoon vanilla extract


 1 teaspoon baking powder


 1/2 teaspoon baking soda powder


 mix everything


 add


 3 cups + 1 tablespoon white flour 320 grams


 to stir


 Nin add 50 grams of coarsely chopped walnuts


 50 grams of raisins


 Mix the dough slightly soft and slightly sticky



 Preparation



 Line a high pan with baking paper


 Prepare a small bowl with a little tap water to wet your hands


 So that the cookies don't stick to us when rolling


 wet


 With your hands in a little water, take a piece of the cookie dough the size of a small apricot and roll it into a ball



 One option is to roll the ball in a little powdered sugar


 and place in the mold


 A second option is not to roll in powdered sugar. After baking, prepare a quick coating with powdered sugar



 After you have marked that the cookies are ready, place them at a distance from each other so that they do not stick to each other



 Bake in an oven preheated to 170 degrees for about 10 minutes


 Cool and release from the mold



 A second option for coating the honeydews


 put in a small bowl


 About half a cup of powdered sugar


 Add one tablespoon of water or mix as needed


 until a pulp like the texture of honey is obtained


 Apply with a brush a thin layer on the cookies.






תגובות