עוגת שוקולד בוץ מיסיסיפי חמימה מאוד קלה חהכנה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







עוגת שוקולד בוץ מיסיסיפי

ממש קלה להכנה וטעימה להגדה חמימה עם גלידה


החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה קרה


לשים בסיר על הגז

על באן מארי סיר על סיר עם מים

250 גרם חמאה 2.5 חבילות או מרגרינה לפרוווה

150 גרם שוקולד מריר שבור

להמיס הכל לעיסה חלקה


 לקחת קערה ולשים

1.3/4 כוסות סוכר 250 גרם

2 ביצים 

1 כף אבקת קקאו

2 כפיות אבקת קפה נמס

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

לערבב הכל ולהוסיף 

1.3/4 מים רותחים 250 גרם

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם 

לערבב

להוסיף את השוקולד המומס והחמאה לערבב

להוסיף

2.3/4 כוסות קמח לבן מנופה 225 גרם

לערבב עם מטרפה עד שאין גושים


לשמן תבנית נשלפת 24ס"מ משומנת 

לשפוך את העיסה 

לאפות בתנור חם על 160 מעלות כ-40 דקות


לציפוי 

להמיס בבאן מארי או במיקרוגל 150 גרם שוקולד 

מריר או חלב להוסיף 1 כף חמאה ולערבב עד שהחמאה מומסת

לאחר שהעוגה יותר התקררה לצפות מלמעלה

עם קרם השוקולד

להגיש עוגה חמימה עם גלידה זה מעולה



תגובות