עוגת וניל שוקו מהירה פרווה, צמחוני רכה אורירית מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ






החומרים

מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות

 לשתייה קרה


לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה


4 ביצים שלמות

3/4 כוס סוכר 120 גרם

1/4כפית מלח

להקציף כמה דקות עד שהעיסה תפוחה

ואורירית

להוסיף 1 כפית תמצית וניל

ותוך כדי הקצפה להוסיף בזילוף

4 כפות שמן קנולה או חמניות

להוריד מהמיקסר ולערבב בעטיפה

1 כפית אבקת אפייה

1 כוס קמח מלאה עם גבעה 120 גרם

לערבב בעטיפה

עד שהעיסה חלקה

לחלק ל-2 תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפייה

וליישר


בקערה לערבב

3 כפות סוכר לבן

2 כפות קקאו לא ממותק

1/4כפית קינמון

60 גרם שוקולד מריר קצוץ דק

לערבב

ולפזר מעל שתי העוגות

בעזרת שיפוד או מזלג לקשקש קצת מלמעלה

את תערובת הקקאו בעיסת העוגה


לאפות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות

כ-30 דקות או לפי הצורך

תגובות