תפוחים ירוקים לפי מספר הסועדים
לא מקלפים אותם
לגרען ולהוציא את הליבה של התפוחים השלמים עם סכין וליצור חור למילוי
לחרוץ עם סכין מסביב לתפוח באמצע חריצה
למלית ל-4 תפוחים
4 כפיות ממרח תמרים
30 גרם אגוזים גרוסים 20 גרם צימוקים
מעט קינמון
קורט מלח
לערבב הכל ביחד
למלא את חור התפוחים עם שק זילוף או לדחוס
כדי שהמלית תכנס למלטה עד למעלה
להניח בתבנית לא מתפרקת כמו פיירקס
להניח על כל תפוח חצי אגוז
למלא חצי כמות יין תירוש
לאפות ב-170 מעלות כ-40-50 דקות
עד שהתפוחים יותר רכים ומעט מקומטים
לקחת את היין שנישאר שמים בתוך סיר על האש
לקחת מעט צאי אגוזים ,צימוקים אפשר מעט שזיפים
ולצמצם את ביין בבישול עד שהוא מסמיך כמו דבש
להגיש חם
לשים תפוח על צלחת הגשה ולמזוג
מעט מהרוטב והפירות היבשים
Green apples by number
the diners
Do not peel them
Core and remove the core
of the whole apples
with a knife and make a hole for filling
Cut with a knife around the apple
in the middle of a notch
So that the apple does not explode in the oven
For stuffing for 4 apples
4 teaspoons of date spread
30 grams of chopped nuts 20 grams of raisins
A little cinnamon
A pinch of salt
mix everything together
Fill the apple hole with a piping bag or compress
So that the stuffing goes into the litter all the way to the top
Place in a non-dissolving pan
Like Pyrex
Place half a walnut on each apple
Fill with half the amount of must wine
Bake at 170 degrees
About 40-50 minutes
until the apples are softer
and slightly wrinkled
serve hot
Put an apple on
serving plate
and pour
A little of the sauce
and the dried fruits
תגובות
הוסף רשומת תגובה