החומרים
לשים בסיר על אש קטנה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1/3 כוס סוכר 60 גרם
1/3כוס דבש 60 גרם
לערבב עד שהכל ימס תוך כדי ערבוב
ולקרר מעט
לשים בקערה אחרת
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
רבע כפית קינמון
3/4 כוס קמח לבן 60 גרם
לערבב עם מטרפה לחלקות
להוסיף את תערובת השוקולד
ולערבב ולהוסיף
1 כף קקאו לא ממותק
לערבב
להוסיף
120 גרם צימוקים
5 יחידות משמש יבש חתוך לקוביות קטנות
1 כוס חמוציות 100 גרם
150 גרם אגוזי מלך קצוצים
לערבב הכל
לשים בתבנית בקוטר 22 ס"מ
לשמן את התבנית
לשפוך את העיסה לישר
לאפות בחום של 160 מעלות
כ-30 דקות עד שהעוגה מתייצבת
לא לייבש בעודף אפיה
לציפוי
להמיס 100 גרם שוקולד מריר
להוסיף 1 כף שמן קנולה
לערבב
לצפות את העוגה
לפזר בשוליים פירות יבשים חתוכים
The materials
Put in a saucepan over low heat
100 grams of dark chocolate
100 grams of butter or margarine
1/3 cup 60 g sugar
1/3 cup honey 60 g
Stir until everything is melted while stirring
And cool slightly
Put in another bowl
2 eggs
1 teaspoon vanilla extract
A quarter teaspoon of salt
A quarter teaspoon of cinnamon
3/4 cup white flour 60 grams
Mix with a whisk until smooth
Add the chocolate mixture
And mix and add
1 tablespoon unsweetened cocoa
to stir
add
120 grams of raisins
5 pcs Dry apricot cut into small cubes
1 cup cranberries 100 g
150 grams of chopped walnuts
Mix everything
Put in a mold 22 cm in diameter
Grease the mold
Pour the dough straight
Bake at 160 degrees
About 30 minutes until the cake settles
Do not dry in excess baking
For coating
Melt 100 grams of dark chocolate
Add 1 tablespoon canola oil
to stir
Watch the cake
Sprinkle with chopped dried fruit at the edges
תגובות
הוסף רשומת תגובה