עוגת שוקולד עם דבש איטלקית פנפורטה עם פירות יבשים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 




Recipe in English below

החומרים

לשים בסיר על אש קטנה

100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה או מרגרינה
1/3 כוס סוכר 60 גרם
1/3כוס דבש 60 גרם
לערבב עד שהכל ימס תוך כדי ערבוב
ולקרר מעט

לשים בקערה אחרת
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
רבע כפית קינמון
3/4 כוס קמח לבן 60 גרם
לערבב עם מטרפה לחלקות

להוסיף את תערובת השוקולד
ולערבב ולהוסיף
1 כף קקאו לא ממותק
לערבב
להוסיף
120 גרם צימוקים
5 יחידות משמש  יבש חתוך לקוביות קטנות
1 כוס חמוציות 100 גרם
150 גרם אגוזי מלך קצוצים
לערבב הכל

לשים בתבנית בקוטר 22 ס"מ
לשמן את התבנית
לשפוך את העיסה לישר
לאפות בחום של 160 מעלות
כ-30 דקות עד שהעוגה מתייצבת
לא לייבש בעודף אפיה

לציפוי
להמיס 100 גרם שוקולד מריר
להוסיף 1 כף שמן קנולה
לערבב
לצפות את העוגה
לפזר בשוליים פירות יבשים חתוכים

The materials


 Put in a saucepan over low heat


 100 grams of dark chocolate

 100 grams of butter or margarine

 1/3 cup 60 g sugar

 1/3 cup honey 60 g

 Stir until everything is melted while stirring

 And cool slightly


 Put in another bowl

 2 eggs

 1 teaspoon vanilla extract

 A quarter teaspoon of salt

 A quarter teaspoon of cinnamon

 3/4 cup white flour 60 grams

 Mix with a whisk until smooth


 Add the chocolate mixture

 And mix and add

 1 tablespoon unsweetened cocoa

 to stir

 add

 120 grams of raisins

 5 pcs Dry apricot cut into small cubes

 1 cup cranberries 100 g

 150 grams of chopped walnuts

 Mix everything


 Put in a mold 22 cm in diameter

 Grease the mold

 Pour the dough straight

 Bake at 160 degrees

 About 30 minutes until the cake settles

 Do not dry in excess baking


 For coating

 Melt 100 grams of dark chocolate

 Add 1 tablespoon canola oil

 to stir

 Watch the cake

 Sprinkle with chopped dried fruit at the edges









תגובות