עוגיות חמאה משגעותCrisp pecan cookies פקאן,שוקולד מייפל מהירות מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 













החומרים

לכ-25 עוגיות

החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק בינלאומית לשתייה קרה

לשים בקערה

120 גרם חמאה קרה

1.5 כפות אבקת סוכר או סוכר

1/4 כפית מלח

60 גרם פקאן חתוך קטן או אגוזי מלך

60 גרם שוקולד חלב קצוץ קטן או שוקולד מריר

1 כף מייפל או סילאן

1.5 כוסות קמח לבן 150 גרם

לערבב הכל ביחד לא צריך מיקסר

ללוש לבצק רך ונוח לעבודה,אם הבצק רך מאוד להניח עטוף במקרר לחצי שעה

לקחת חתיכות  בצק בגודל עגבניית שרי

לגלגל לכדור

להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה

לשטח מעט את העוגיות

לאפות בתנור חם שחומם מראש ל-160 מעלות

כ-20 דקות עד שהם זהובות

כשהעוגיות יוצאות מהתנור לפזר מעט אבקת סוכר

לשמור בקופסה סגורה היטב מחוץ למקרר


the materials
For about 25 cookies
The materials are measured in grams
or in an international plastic cup
 for a cold drink
put in a bowl
120 grams of cold butter
1.5 tablespoons of powdered sugar or sugar
1/4 teaspoon of salt
60 grams of small chopped pecans or walnuts
60 grams of chopped milk chocolate
small or dark chocolate
1 tablespoon maple or silan
1.5 cups of white flour 150 grams
You don't need a mixer to mix everything together

Knead into a soft and easy-to-work dough,
If the dough is very soft, put it wrapped in the refrigerator
for half an hour
Take pieces of dough in size
 Cherry tomato
roll into a ball
Place in a pan lined with paper
baking
Flatten the cookies a little
Bake in a hot oven preheated to 160 degrees
About 20 minutes until they are golden
When the cookies come out of the oven
sprinkle a little powdered sugar
Keep in a tightly closed box outside the refrigerator

 

תגובות