English recipe listed below
החומרים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
2 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
כ 1 כוס אפונה קפואה
3 כוסות אורז בסמטי נקי ושטוף ומסונן מדוד בכוס פלסטיק
לחמם סיר
לשים 2 כפות שמן זית
לטגן את הבצל והגזר כשש דקות עד שהם טיפה יותר זהובים ורכים
לבחוש מידי פעם
להוסיף את האפונה והעגבניות ולערבב
לבשל כשתי דקות
להוסיף
את האורז לערבב
להוסיף
2 כפיות מלח
מעט פלפל שחור
כחצי כפית כורכום
לערבב
להוסיף 4.5 כוסות מי ברז מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
לערבב
להביא לידי רתיחה ,
לכסות עם מכסה
להנמיך את האש ולבדל בין 17-20 דקות
the materials
2 large onions cut into small cubes
2 large carrots cut into small cubes
2 diced red tomatoes
About 1 cup of frozen peas
3 cups of clean, washed and filtered basmati rice measured in a plastic cup
Heat a pot
Put 2 tablespoons of olive oil
Fry the onion and carrot for about six minutes until they are a little more golden and soft
stir occasionally
Add the peas and tomatoes and mix
cook for about two minutes
add
Mix the rice
add
2 teaspoons of salt
A little black pepper
About half a teaspoon of turmeric
to stir
Add 4.5 cups of tap water measured in a disposable plastic cup for cold drinking
to stir
bring to a boil,
cover with a lid
Lower the heat and cook for 17-20 minutes
תגובות
הוסף רשומת תגובה