אורז בסמטי צהוב עם ירקות מהיר בריא וטעים ממטבח בקלי קחות ליהי קרויץ

 




 






English recipe listed below



החומרים

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

2 גזרים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

2 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות

כ 1 כוס אפונה קפואה

3 כוסות אורז בסמטי נקי ושטוף ומסונן מדוד בכוס פלסטיק

לחמם סיר

לשים 2 כפות שמן זית

לטגן את הבצל והגזר כשש דקות עד שהם טיפה יותר זהובים ורכים

לבחוש מידי פעם

להוסיף את האפונה והעגבניות ולערבב 

לבשל כשתי דקות

להוסיף 

את האורז לערבב

להוסיף 

2 כפיות מלח

מעט פלפל שחור

כחצי כפית כורכום

לערבב

להוסיף 4.5 כוסות מי ברז מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לערבב

להביא לידי רתיחה ,

לכסות עם מכסה

להנמיך את האש ולבדל בין  17-20 דקות


the materials


 2 large onions cut into small cubes


 2 large carrots cut into small cubes


 2 diced red tomatoes


 About 1 cup of frozen peas


 3 cups of clean, washed and filtered basmati rice measured in a plastic cup


 Heat a pot


 Put 2 tablespoons of olive oil


 Fry the onion and carrot for about six minutes until they are a little more golden and soft


 stir occasionally


 Add the peas and tomatoes and mix


 cook for about two minutes


 add


 Mix the rice


 add


 2 teaspoons of salt


 A little black pepper


 About half a teaspoon of turmeric


 to stir


 Add 4.5 cups of tap water measured in a disposable plastic cup for cold drinking


 to stir


 bring to a boil,


 cover with a lid


 Lower the heat and cook for 17-20 minutes




תגובות